Knife fork icon red

Fouquet

8,4 (182 reviews)
98%

What 182 people say about Fouquet

8.4
(182 reviews)
Food
8.7
Service
8.4
Atmosphere
8.1
98%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

delicious food, perfect service, very friendly staff. A beautiful evening!

louis at 07 October 2020
Verified

"Heerlijk eten in een ontspannen sfeer "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij aten het 5 gangen luxe menu. 1maal vegetarisch, de ander eet alles. Het menu werd perfect aan onze wensen aangepast. De porties waren erg goed en aan het eind zaten wij beiden goed vol. Maar ook niet te vol, zodat we wel gewoon nog naar huis konden fietsen.

Yasmijn at 29 September 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij komen reeds 9 jaar bij Fouquet waarbij we meerdere keren per jaar van onze avond uit genieten in een stijlvolle omgeving met huiselijke en knusse sfeer. Het team van chef-kok Sebastiaan is zeer vriendelijk in de omgang en draagt vakkundig bij aan de gepaste wijnkeuze voor een optimale beleving van ons diner. Het...

Read full review

Wij komen reeds 9 jaar bij Fouquet waarbij we meerdere keren per jaar van onze avond uit genieten in een stijlvolle omgeving met huiselijke en knusse sfeer. Het team van chef-kok Sebastiaan is zeer vriendelijk in de omgang en draagt vakkundig bij aan de gepaste wijnkeuze voor een optimale beleving van ons diner. Het menu is gevarieerd en blijft ons iedere keer verassen door creatieve combinaties van verse basis ingredienten en producten met een fantastische smaakbeleving tot gevolg, van amuse tot het nagerecht. Ieder gerecht is chef-waardig opgemaakt, kleurrijk en volledig in balans. De afsluiter van onze perfecte avondje uit is een heerlijke cappuccino met bijbehorende extra's. Wij kijken graag uit naar ons volgende avondje uit bij Fouquet....

Raymond at 27 September 2020
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk genoten van een drie gangen menu. Met veel liefde en passie gemaakt, zag er prachtig uit en smaakte voortreffelijk. Wij komen zeker nog een keer terug bij Fouquet!

Det at 25 September 2020
Verified

"Dinner at Fouquet"
7.3 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 8

N/A

KP at 19 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in The Hague

Javastraat 31a 2585 AC The Hague

About Fouquet

Restaurant Fouquet in The Hague is known for its hospitality and atmospheric ambiance. Chef-owner Sebastiaan de Bruijn prepares delicious, seasonal French-Mediterranean dishes with fresh products and a passion for traditional cookery.

French-Mediterranean cuisine is based on dishes with recognizable simplicity and respect for tradition. Those who often walk on the market recognize themselves in the fact that culinary delights can also be achieved at a fair price!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities