Knife fork icon red

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9,4 (106 reviews)

What people say of Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

9.4
(106 reviews)
Food
9.5
Service
9.4
Atmosphere
9.2
Write a review

"Genieten van heerlijk eten in een prachtige ambiance."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hadden een volledig vegetarisch menu, in één woord heerlijk. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, met een kundige wijn- en thee sommelier.

Mirjam at 06 September 2019
Verified

"gesoigneerd en gastvrij"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

In de prachtige ambiance word je gastvrij ontvangen en bediend door mensen die geïnteresseerd zijn, zowel in de gast als in hun werkkring. Het zes gangen verrassingsmenu was een feest. Topper vonden we de gepekelde, daarna gerookte (niet te lang) en nagegaarde forel; wat een smaak en voortreffelijke structuur. Als e...

Read full review

In de prachtige ambiance word je gastvrij ontvangen en bediend door mensen die geïnteresseerd zijn, zowel in de gast als in hun werkkring. Het zes gangen verrassingsmenu was een feest. Topper vonden we de gepekelde, daarna gerookte (niet te lang) en nagegaarde forel; wat een smaak en voortreffelijke structuur. Als er toch iets van kritiek moet zijn dan kan ik zeggen dat het van veel spek voorziene lapje kloostervarken niet op mijn verlanglijstje staat. Het wijnarrangement is prettig, niet overdreven ook niet wat prijs betreft. We komen terug!

Theodore Serraris at 04 September 2019
Verified

"Hemelse ervaring!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zo zou het overal moeten zijn. Het summum van "uit eten". Erg lekker, elegant, goede sfeer en pracht locatie. Bediening met verstand van zaken en telkens zeer attent zonder al te nadrukkelijk een stempel te drukken. Een werkelijke aanrader op alle fronten voor levensgenieters.

A.R. de Mari at 30 August 2019
Verified

"Buitengewone entourage "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een vorstelijke omgeving brengt je direct in de goede stemming. Als dan sfeer, bediening en eten en drinken prima is dan staat volgend bezoek snel weer in de planning.

Rudi Roels at 16 August 2019
Verified

"dat "smaakt" naar meer"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Al was het de warmste dag van het jaar, daar merkten wij niets van! We werden verrast met een prachtig scala van smaken in "beeldschonen" gerechten. Bij het serveren kregen we een goede uitleg van het gerecht. We genoten van de mooie kleuren en de opmaak om daarna voorzichtig alle heerlijks te proeven. Met mooie bijpassende wijnen een bijzondere culinaire avond.

Corona at 29 July 2019
Verified

Map All restaurant deals in Leersum

Broekhuizerlaan 2 3956 NS Leersum

About Restaurant Voltaire - Parc Broekhuizen*

Hidden in the natural beauty of Utrechtse Heuvelrug National Park you will find Parc Broekhuizen, a new gastronomic gem of the Netherlands! Led by three Michelin star chef Jacob Jan Boerma (known from restaurant de Leest ***), the team at restaurant Voltaire cooks dishes that contain all sensory possibilities of taste: sour, bitter, fresh and sweet. Nevertheless, he gives Voltaire a unique identity by presenting dishes with mostly Asian influences and cooking with local ingredients from Parc Broekhuizen's own vegetable garden.

Parc Broekhuizen is one of the most impressive locations in the Netherlands. The estate from 1408 consists of several buildings, where the restaurant Voltaire is situated in the beautiful main building, with a view over the amazing pond and garden.

Experience it for yourself and enjoy the delicious creations of restaurant Voltaire in Leersum!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Leersum

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities