Knife fork icon red

CHANG-I

8,3 (522 reviews)
93%

What 522 people say about CHANG-I

8.3
(522 reviews)
Food
8.3
Service
8.4
Atmosphere
8.2
93%
Write a review

"Tegenvaller"
7.3 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 10

Mijn waterglas stond vies op tafel, de bediening wist niet dat we met restaurantweek geboekt hadden, gaf ons dus de menu kaart. Er werd niet aangegeven dat er een wijnarrangement genuttigd kon worden dus we hadden al een fles wijn op tafel toen we daar zelf achter kwamen. De dessert wijn was onbekend bij de bedienin...

Read full review

Mijn waterglas stond vies op tafel, de bediening wist niet dat we met restaurantweek geboekt hadden, gaf ons dus de menu kaart. Er werd niet aangegeven dat er een wijnarrangement genuttigd kon worden dus we hadden al een fles wijn op tafel toen we daar zelf achter kwamen. De dessert wijn was onbekend bij de bediening en mijn wijnglas van het laatste losse glas wijn was kapot. Het eten was prima maar de steak tartaar was verzopen in saus, sonde.

Judith Spek at 06 October 2019
Verified

"Verrassende "chinees""
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Hier kom je niet voor bami goreng. Dit is top eten! We aten een 3-gangendiner (Wagyu, lamshaas, lychee) in het kader van de restaurantweek. Heerlijk klaargemaakt en prachtig opgediend. Bestel wel een bijgerecht bij het hoofdgerecht. Ook dan blijft het nog steeds een goede prijs/kwaliteit-verhouding. De entourage is...

Read full review

Hier kom je niet voor bami goreng. Dit is top eten! We aten een 3-gangendiner (Wagyu, lamshaas, lychee) in het kader van de restaurantweek. Heerlijk klaargemaakt en prachtig opgediend. Bestel wel een bijgerecht bij het hoofdgerecht. Ook dan blijft het nog steeds een goede prijs/kwaliteit-verhouding. De entourage is mooi, misschien voor sommigen een beetje donker. De bediening geeft goede adviezen, is deskundig, gemotiveerd, attent en aardig.

Matheus Huijbers at 05 October 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We have been coming here for many years and it never fails to impress.
Great food and excellent service always make it a pleasure to visit.

Mark M at 30 September 2019
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Fijne zachte smaak, erg aardige en vakkundige bediening, prettige rustige ambiance

Froukje at 30 September 2019
Verified

"Fantastic "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Great service & fantastic food! The fried rice was amazing

Debbie Bieg at 28 March 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

Jan Willem Brouwersstraat 7 1071 LH Amsterdam

About CHANG-I

Near the Amsterdam Concertgebouw, you will find the innovative Chinese restaurant CHANG-i. Restaurant CHANG-I opened its doors in 2006 and is now one of the best Asian restaurants in Amsterdam.

The interior of restaurant CHANG-I, designed by Eric Kuster, is a mysterious mix of European chic and Eastern enchantment. At CHANG-I they think very much about the comfort of the guests.

The kitchen surprisingly translates the rich Chinese culinary tradition into modern times. Inspiration feeds and thinking refines the dishes. The extensive wine list includes wines from all continents with which the sommelier makes exciting wine-food combinations.

Experience the delicious Asian creations of restaurant CHANG-I in Amsterdam!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities