Knife fork icon red

Perron 22

7,9 (3 reviews)
100%

What 3 people say about Perron 22

7.9
(3 reviews)
Food
6.7
Service
9.3
Atmosphere
7.7
100%
Write a review

8.7 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 10

Prima sfeer , uitstekende bediening
Eten meer geschikt voor jongeren

Roos at 27 September 2020
Verified

"Restaurantweek bij Perron 22 met gemengde gevoelens"
6.3 Cuisine 5 | Service 9 | Atmosphere 5

Op woensdag gegeten bij Perron 22 met een reservering via de Restaurantweek voor een 4 gangen verrassingsmenu. Bij binnenkomst bleken we de enigen te zijn dus dat maakt de sfeer wat minder gezellig. We werden wel hartelijk ontvangen en de bediening was prima. Het verrassingsmenu had voor bijna elke gang een keuze ui...

Read full review

Op woensdag gegeten bij Perron 22 met een reservering via de Restaurantweek voor een 4 gangen verrassingsmenu. Bij binnenkomst bleken we de enigen te zijn dus dat maakt de sfeer wat minder gezellig. We werden wel hartelijk ontvangen en de bediening was prima. Het verrassingsmenu had voor bijna elke gang een keuze uit 2 opties. Te beginnen met tomaten of zoete aardappelsoep. Deze waren uitstekend. De zoete aardappel was redelijk pittig. Tussengerecht was bruschetta met mozzarella (geen keuze hier). Deze was goed, maar had uitstekend kunnen zijn als er meer smaakvolle tomaten gebruikt waren en er iets basilicum bij zat. Door het grote stuk mozzarella was het meer een geroosterde boterham met mozarella. Voor het hoofdgerecht hadden we gekozen voor de Javaanse steak: een gegrilde steak met een sojajus/saus. De steak was goed gegrild en netjes medium (werd niet naar gevraagd trouwens). Ernaast prima rauwkost salade en een puntzak goede friet en frietsaus. De saus/jus was ruim eroverheen gegoten en smaakte door de soja behoorlijk zout. De eerste paar happen waren lekker, maar dit ging later toch tegenstaan. We hebben de steak allebei niet geheel opgegeten. Als dessert gekozen voor de tropische cheesecake: een mini cheescake taartje (torentje van 3 cm doorsnee en 3 cm hoog), een klein bolletje kaneelijs en een grote toef slagroom. Het ijs was prima, de cheescake erg stevig en weinig "tropische" smaak.
Conclusie:
Service is uitstekend, eten en sfeer middelmatig.

Jan Kees at 04 September 2020
Verified

"Gezellig personeel en lekker gegeten"
8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

Genoten van de mooi opgemaakte gerechten. Ook de bediening deed erg zijn best om ons een leuke avond te bezorgen. Verder hangt er een fijne sfeer in het restaurant. Wij hebben een gezellige avond gehad!

Eline at 14 February 2020

Map All restaurant deals in Enschede

Stationsplein 1 7511 JD Enschede

About Perron 22

In the middle of the center of Enschede you will find Restaurant Perron 22 at a very unique location. The dishes have been carefully chosen by the chef. For example, you can choose from carpaccio, pork tenderloin and salmon fillet. Prefer vegetarian? That is of course also possible.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Enschede

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities