Knife fork icon red
Special Restaurant Week XXL edition - Click here for our recommended toprestaurants - Book now

The Traveller

8,5 (2 reviews)

What 2 people say about The Traveller

8.5
(2 reviews)
Food
8.5
Service
8.5
Atmosphere
8.5
Write a review

"luxe wereldkeuken"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

We kwamen vroeg binnen en waren het eerste uur de enige klanten. Dat was niet erg want het restaurant is een mooie en sfeervolle ruimte en het personeel benaderde ons prettig en ontspannen. Later werd het trouwens wel goed bezet. Het Traveller Experience menu was een verrassing die geleidelijk onthuld werd. Dit is i...

Read full review

We kwamen vroeg binnen en waren het eerste uur de enige klanten. Dat was niet erg want het restaurant is een mooie en sfeervolle ruimte en het personeel benaderde ons prettig en ontspannen. Later werd het trouwens wel goed bezet. Het Traveller Experience menu was een verrassing die geleidelijk onthuld werd. Dit is inderdaad een Wereldkeuken. Heerlijk eten, de inspiratie komt uit verschillende continenten, de gerechten zijn prima met elkaar gecombineerd, en een deel was voor ons totaal nieuw. Een van ons tweeën had een wat aangepast menu (geen vlees) en dat leverde ook een mooi alternatief op bij het hoofdgerecht. De uitdaging om bij dit gewijzigde menu voor ons beiden toch een passende wijn te vinden, werd met succes aangegaan. Een tafel verderop besprak de kok een aanpassing in verband met een dieet. Allemaal enthousiast en deskundig.
We hebben hier drie prettige uren doorgebracht, heerlijk eten, leuke mensen, luxe sfeer.

Rommert at 08 September 2020
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Een gezellig, sfeervol restaurant met verrassende gerechten

Grietje Tammenga at 09 December 2019
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Bijlmerdreef 108 1102 CT Amsterdam

About The Traveller

On November 4th 2019, The Traveller – a new globally oriented restaurant concept — opened its doors in the green heart of Cumulus Park in Amsterdam Zuidoost. The iconic building has an imposing glass front and the restaurant is decorated with green aspects and has a cozy atmosphere. The menu at The Traveller is adventurous, with a mix of traditional world dishes prepared according to modern cooking techniques which are perfect for shared dining. And with beers and wines originating from all corners of the earth, the bar menu offers a true voyage of discovery. The service and kitchen staff is also international in its makeup; something that will only enhance the authentic taste experience.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities