Knife fork icon red

Restaurant Loca

9,6 (5 reviews)

What 5 people say about Restaurant Loca

9.6
(5 reviews)
Food
9.6
Service
10.0
Atmosphere
9.2
Write a review

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Eten was geweldig, super bediening.

Alleen de afzuiging is niet goed vanuit de keuken. Je ruikt het en de geur gaat in je kleding zitten maar ze zijn net begonnen neem aan dat dit opgelost gaat worden

Chris at 03 October 2019
Verified
Rob Schoemaker responded at 03 October 2019

Beste Chris,

Bedankt voor je mooie recensie!
Er gaat inderdaad gekeken worden naar de afzuigkap.
vanaf aankomend weekend zou die weer helemaal in orde moeten zijn!

met vriendelijke groet,

Team Loca


"Goed eten en betrokken personeel! "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Betrokken personeel met kennis van het eten en wijnadvies. Heel goede sfeer, leuke jongens die hun hart in deze zaak hebben gestopt! Vol passie.

Anne Vogel at 28 September 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gisteravond gegeten bij Loca. En wat hebben mijn vriendin en ik genoten van begin tot het eind. Allereerst kregen we een warm onthaal in het restaurant. De zaak zat al gezellig vol, er hing een goede sfeer. We begonnen met oesters en pan tomate. Daarna een fantastisch 4-gangen diner gehad vanuit de restaurantweek. E...

Read full review

Gisteravond gegeten bij Loca. En wat hebben mijn vriendin en ik genoten van begin tot het eind. Allereerst kregen we een warm onthaal in het restaurant. De zaak zat al gezellig vol, er hing een goede sfeer. We begonnen met oesters en pan tomate. Daarna een fantastisch 4-gangen diner gehad vanuit de restaurantweek. Elk gerecht klopte, wat een smaaksensaties qua zuur, zoet en een pitje. We werden ivm de viering van de verjaardag van mijn vriendin ook nog eens verrast met een heerlijke cocktail van het huis voordat we aan het nagerecht begonnen. Mooi om te zien met wat voor passie deze zaak wordt gerund door een jonge ondernemer, die het juiste personeel om zich heen heeft verzameld. Wat een aanwinst voor Arnhem. Ik ga hier zeker terug komen!

Kaatje at 27 September 2019
Verified

"Top!"
9.3 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 10

Top restaurant! Erg lekker gegeten super klaargemaakt. Personeel is super betrokken de kok komt langs om te vertellen hoe en wat je op je bord hebt. Ze hebben wel een kaart maar komen met alle liefde tonen wat voor speciale bieren en wijnen ze hebben. Erg gezellige sfeer en leuk om gezellig samen te eten, echt een aanrader! Als je er komt om veel te eten zonder smaak is dit niet de place to be.

B&E at 20 September 2019

"Fantastisch"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Afgelopen zondagavond hier met z'n vijven gegeten, maar goed dat we gereserveerd hadden wat het zat echt vol. Waanzinnig lekker gegeten. Een verrassings menu van beide koks, ieder gerecht was zeer smaakvol bereid en met zorg opgemaakt. Wat een aanwinst voor Arnhem, kan ieder aanbevelen hier gerust te gaan eten. Wij komen Zeker terug.

Myrthe Veenstra at 18 September 2019

Map All restaurant deals in Arnhem

Rosendaalsestraat 279 6824 CH Arnhem

About Restaurant Loca

In the cozy Klarendal, within walking distance from station Velperpoort, is since 13 September 2019 Restaurant Loca located.

A culinary place that is there for conviviality, and wherein the kitchen with a touch of Spanish is cooked. In the restaurant, not only quality comes first, but also a relaxed atmosphere.

Let restaurant Loca culinary pamper by you by the dishes the restaurant has to offer.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Arnhem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities