Knife fork icon red

Jaspers

9,0 (236 reviews)
99%

What 236 people say about Jaspers

9.0 Based on 236 reviews.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Top service en 3-gangen menu op de laatste dag van sluiting. Het was weer zo goed als de vorige keer. De gerechten zien er aantrekkelijk uit en smaken ook goed. Dat laatste vind ik vooral belangrijk. Fijne gastheer en ook goed om mensen van verschillende leeftijden in dit restaurant te zien werken. Blij dat wij nog ...

Read full review

Top service en 3-gangen menu op de laatste dag van sluiting. Het was weer zo goed als de vorige keer. De gerechten zien er aantrekkelijk uit en smaken ook goed. Dat laatste vind ik vooral belangrijk. Fijne gastheer en ook goed om mensen van verschillende leeftijden in dit restaurant te zien werken. Blij dat wij nog even van de laatste maaltijd buiten de deur konden genieten vóór de gedeeltelijke lockdown. Tot ziens!

Hughes at 15 October 2020
Verified

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Spontaan op de laatste dag voor de lockdown besloten om hier te gaan eten, gebaseerd op de goede reviews. Het eten was heerlijk, goed verzorgd, mooi opgemaakte borden. We zaten helemaal achter in de zaak, waarschijnlijk normaal gesproken een private dining room, maar voor de Corona tijd omgevormd tot een ruimte met...

Read full review

Spontaan op de laatste dag voor de lockdown besloten om hier te gaan eten, gebaseerd op de goede reviews. Het eten was heerlijk, goed verzorgd, mooi opgemaakte borden. We zaten helemaal achter in de zaak, waarschijnlijk normaal gesproken een private dining room, maar voor de Corona tijd omgevormd tot een ruimte met 3 tafels van 2. Hierdoor had je wat minder de sfeer van het restaurant zelf en ook zat je net wat in een uithoek waardoor de bediening niet altijd doorhad wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe fles water gewenst werd.
Maar afgezien van deze kleine rafelrandjes hebben we een heerlijke avond gehad met voortreffelijk eten.

Andrea at 15 October 2020
Verified

"Eten top, sfeer kan beter!"
6.3 Cuisine 10 | Service 7 | Atmosphere 2

Heerlijk eten maar helaas een saaie sfeer met enorm ouderwetse meneer als ober. Zeker vriendelijk maar vrij opdringend en in combi met de akoestische hitlijst en de paarse kleur op de muur voelde het een beetje als een skichalet.

Anoniem at 10 October 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was weer geweldig , eten en sfeer.
Eén van mijn meest favoriete restaurants in Amsterdam.

Piet Kieft at 04 October 2020
Verified

"1 woord: FANTASTISCH! "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Hebben hier heerlijk gegeten afgelopen zaterdag. Eten was zalig en de bijpassende wijnen top! Gaan hier zeker nog een keer eten!

Small 2086191ff4 Small c1c822e1c0 Small 12ee5f18b1 Small bf7f656691
Mirella at 29 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Ceintuurbaan 196 1072 GC Amsterdam

About Jaspers

Cuisine: Mediterranean, French

Restaurant Jaspers is on the Ceintuurbaan in Amsterdam. Enjoy a total experience of pure cuisine, fine wines, and an amazing atmosphere.

The menu of Restaurant Jaspers changes every 14 days, but you can also order a la carte. The dishes are made from fresh local products. Each visit to Jaspers Restaurant is a unique culinary experience.

The special open kitchen in Restaurant Jaspers is the centerpiece of the restaurant. Here the chef shows his special techniques. There is a wine arrangement made ​​to lift the exquisite flavor combinations to a higher level.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
D666692b60 E3c1973099

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities