Knife fork icon red

Bistrobar Coco

8,4 (16 reviews)
81%

What 16 people say about Bistrobar Coco

8.4
(16 reviews)
Food
8.6
Service
8.4
Atmosphere
8.3
81%
Write a review

"Verfijnd"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

De chef heeft heerlijke smaken gecombineerd.Verrassend en subtiel.Geen overtollige koolhydraten, iets waar wij heel blij van worden!

Joke Wolters at 09 October 2019
Verified

"Dankjewel COCO"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben gebruik gemaakt van de “Restaurantweek” in dit gezellige restaurant. Het was gisteren (dinsdag) erg rustig maar dat deerde ons niet. Ons vijf gangen diner was zeer verrassend en heerlijk. We hebben er nog extra groenten en frites bij genomen waardoor het voldoende was. Wat opvallend was, dat de serveerster...

Read full review

We hebben gebruik gemaakt van de “Restaurantweek” in dit gezellige restaurant. Het was gisteren (dinsdag) erg rustig maar dat deerde ons niet. Ons vijf gangen diner was zeer verrassend en heerlijk. We hebben er nog extra groenten en frites bij genomen waardoor het voldoende was. Wat opvallend was, dat de serveerster uit zichzelf voorstelde om gebruik te maken van het BOB wijnarrangement voor €17,50 . Heerlijke wijnen overigens. De bediening was prima waardoor we met een tevreden gevoel huiswaarts keerden.

Inge Evers-Meijers at 09 October 2019
Verified

"wat een geweldige verrassing"
8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

We waren met ons vieren en kenden geen van allen Bistrobar Coco. Een fantastische (eerste) kennismaking. Ongelooflijk vriendelijke, toegankelijke bediening. En wat een heerlijk eten. Vijf-gangen Restaurantweek-menu. Elke gang was een verrassing van smaken, porties, presentatie. Bijzonder, zonder rare fratsen. Ofscho...

Read full review

We waren met ons vieren en kenden geen van allen Bistrobar Coco. Een fantastische (eerste) kennismaking. Ongelooflijk vriendelijke, toegankelijke bediening. En wat een heerlijk eten. Vijf-gangen Restaurantweek-menu. Elke gang was een verrassing van smaken, porties, presentatie. Bijzonder, zonder rare fratsen. Ofschoon de sfeer prettig is, toch wat aan te merken. Tafeltjes staan wel dicht op elkaar. Maar dat is ook het enige kritische dat ik kan bedenken. En eerlijk gezegd was het niet eens echt merkbaar. Desgevraagd: ook zonder acties (zoals Restaurantweek) serveren ze zeer betaalbare menu's. Dus ondanks dat het niet naast de deur is, gaan we er zeker vaker naar toe. Beslist een aanrader.

Marie-José Urlings at 08 October 2019
Verified

"Leuk en lekker gegeten"
8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Zaterdag leuke avond gehad; goede wijnen en aardige bediening door Freek. Manager (naam onbekend) minder aansprekend. Lekker voorgerecht en bijzonder tussengerecht met kabeljauw. Grappige tafel met effectieve privacy.

Hubert at 07 October 2019
Verified

"Vriendelijke bediening, eten subliem"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Gister hebben wij hier met z'n vieren verrassend lekker gegeten. De gerechten hadden een explosie aan smaak, vooral de eendenborst was subliem! Bediening was erg vriendelijk en professioneel. Alle gerechten werden uitgebreid toegelicht aan tafel. Wij komen zeker een keer terug!

Rosanne at 06 October 2019

Map All restaurant deals in Elst (Gelderland)

Valburgseweg 14 6661 EV Elst (Gelderland)

About Bistrobar Coco

The trendy Bistro bar Coco is located in Elst. The interior of the restaurant is trendy and inspiring. Bistro bar Coco is the right place if you are looking for a true culinary experience. Enjoy an evening full of crazy signature dishes, trendy beers, and delicious wines. Book a table now at Bistrobar Coco and experience it for yourself!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Elst (Gelderland)

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities