Knife fork icon red

Restaurant Ryan

8,0 (15 reviews)
93%

What 15 people say about Restaurant Ryan

8.0
(15 reviews)
Food
9.5
Service
8.1
Atmosphere
6.3
93%
Write a review

"Wederom heerlijk gegeten!!"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Voor de tweede keer in korte tijd gaan eten en weer was het top! Absolute aanrader

Yves en Shamilie at 09 November 2019

"Heerlijke "Nieuwkomer""
8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Persoonlijke ontvangst door Ryan in Grieks restaurant Irodion op een overvolle avond. Hoewel het bij hem niet direct bekend was dat wij geen vlees eten heeft hij a la minute een aangepaste rijsttafel zonder vlees bereid. De amuse bestaande uit een bisque van kreeft met kokos en koriander was aziatisch lekker. Deze w...

Read full review

Persoonlijke ontvangst door Ryan in Grieks restaurant Irodion op een overvolle avond. Hoewel het bij hem niet direct bekend was dat wij geen vlees eten heeft hij a la minute een aangepaste rijsttafel zonder vlees bereid. De amuse bestaande uit een bisque van kreeft met kokos en koriander was aziatisch lekker. Deze werd gevolgd door een "nigiri Ryan - aard" bestaande uit noordzeekrab, avocado, sushirijst en een sesam gelei, een topper. De rijsttafel was echt Indisch zoals ik de Indische smaken ken (Indische roots). Het nagerecht was een frisse niet te zoete afsluiting. Omdat "Ryan" gevestigd is in een Grieks restaurant zijn de Griekse invloeden uiteraard niet uit te sluiten. Dat had ook wel een positieve uitwerking. Een heerlijke avond, we komen zeker terug. Trimakassi Ryan !

Kimmetje at 10 October 2019
Verified

7.3 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 6

Erg leuke avond gehad! Het is inderdaad een bijzondere setting, maar daar hebben wij ons geen moment aan gestoord. Weer eens wat anders! En het draait uiteindelijk om het eten en goed gezelschap! Dat was gelukkig (meer dan) dik in orde 👌🏼 Ga zo door, Ryan!

Evelien at 09 October 2019
Verified

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten, bijzondere smaakcombinaties. Een veelbelovende kok, van wie wij hopen dat hij in Geldrop met zijn restaurant doorgaat.

Frans Swaak at 09 October 2019
Verified

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Afgelopen Dinsdag gegeten
In 1 woord voortreffelijk

Rosita at 09 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Geldrop

Bogardeind 17 5664 EA Geldrop

About Restaurant Ryan

The exclusive restaurant RYAN is located in charming Geldrop. A special and exciting concept where you have to walk straight through Greek restaurant Irodion to end up in a phenomenal atmosphere. Something that is not obvious but that you should definitely not miss. Excellent dishes are served following Asian cuisine where the chef uses delicious flavor combinations.

Would you also like to come and discover the phenomenal taste sensation and discover RYAN restaurant at this exceptional location?

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Geldrop

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities