Knife fork icon red

Allard

8,4 (38 reviews)

What people say of Allard

8.4
(38 reviews)
Food
7.9
Service
8.7
Atmosphere
8.5
Write a review

"verwachtingen"
6.3 Cuisine 5 | Service 8 | Atmosphere 6

Het nadeel van hoge verwachtingen is dat die lang niet altijd worden waargemaakt. Zo ook ons etentje bij Allard, waarover wij eerder zoveel goeds hadden gehoord.
Het restaurantweek-menu viel ons tegen; een te ingewikkelde poging om iets bijzonders te doen en simpelweg te weinig om met een voldaan gevoel naar huis ...

Read full review

Het nadeel van hoge verwachtingen is dat die lang niet altijd worden waargemaakt. Zo ook ons etentje bij Allard, waarover wij eerder zoveel goeds hadden gehoord.
Het restaurantweek-menu viel ons tegen; een te ingewikkelde poging om iets bijzonders te doen en simpelweg te weinig om met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Daarbij viel ook de prijs niet bepaald mee (waarbij voor het menu niet de aangekondigde € 27,50 werd gebracht, maar € 29,50). We hebbe onze verwachtingen over Allard daarom - helaas - flink bij moeten stellen.

Noortje at 17 March 2018

"verwachting niet waargemaakt"
6.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 4

heel veel goeds gehoord over dit restaurant. was ook niet verkeerd, maar enigszins teleurgesteld waren we wel. eten goed, maar niet verrassend. we voelden ons niet "uit" eten en dat zou toch wel zo moeten zijn. maar misschien waren de verwachtingen te hoog gespannen. jammer.

boudewijn rietveld at 12 March 2018

"Heerlijk gegeten "
9.0 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 9

Leuke bediening met passie voor eten.
Lekker gegeten, sfeervolle plwk

Simone at 11 March 2018

"had beter gekund"
6.3 Cuisine 5 | Service 6 | Atmosphere 8

Mooi centraal gelegen restaurant, maar "below expectations"
Vriendelijke bediening, maar vreems dat twee verschillende ober beiden een andere wijn adviseerden bij het dagmenu.
De hoofdmaaltijd had waarschijnlijk te lang in de keuken gestaan voor het opdienen en werd niet warm opgediend en na het terugsturen naar de keuken was de groende opgewarmd maar de eend nog steeds lauw.

erik at 09 March 2018

"Lekker en ontspannen sfeer"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Afgelopen zaterdag met zn tweeen bij Allard gegeten. Nog niet eerder geweest, maar lekker gezeten, leuke bediening en gemoedelijke sfeer. Prima locatie om daarna nog even de stad in te duikend

Bianca at 20 November 2017

Map All restaurant deals in The Hague

Jagerstraat 6 2514 BZ The Hague

About Allard

In a historic building in downtown The Hague's is Restaurant Allard. The restaurant exudes the romantic and warm atmosphere of a French bistro.


The French and International menu serves special dishes. Allard van der Heijde personally guarantees you will enjoy an evening of culinary highlights. Perfect portions are served and the best ingredients are being used.


Restaurant Allard is above all a very welcoming restaurant. The crew brings warmth and cosiness, the kitchen creates Burgundian dishes made from natural ingredients.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities