Knife fork icon red

Des Indes Restaurant

9,0 (127 reviews)
93%

What 127 people say about Des Indes Restaurant

9.0
(127 reviews)
Food
9.0
Service
9.1
Atmosphere
9.0
93%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastisch!

Small 9838aaa6d2
Angelique De moree at 23 September 2020
Verified

"Lunch in een oase"
9.3 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 10

Oase van rust in de stad. Gelukkig is dit etablishement niet aangetast door eigentijdse binnenhuis-ayatolla’s met hun deprimerende kleurenschema’s, zoals dat de laatste decennia met zoveel klassieke interieurs gebeurt. Hier geen waan van de dag. Hopelijk ook geen recensenten die de modieuze term ‘gedateerd’ laten v...

Read full review

Oase van rust in de stad. Gelukkig is dit etablishement niet aangetast door eigentijdse binnenhuis-ayatolla’s met hun deprimerende kleurenschema’s, zoals dat de laatste decennia met zoveel klassieke interieurs gebeurt. Hier geen waan van de dag. Hopelijk ook geen recensenten die de modieuze term ‘gedateerd’ laten vallen. Je voelt in dit klassieke interieur de geesten van de ’grote namen’ die je voorgingen. De drie gangenlunch die ons vriendelijk en voorkomend werd geserveerd was heel mooi. Klassiek verfijnd met licht-ondeugende toefjes verrassing. Gedurfd en lekker was de donkerbruine, bijna zwarte, gelei die naast de ossehaas op het bord was gespoten. Bereid uit zwarte truffel, met wat andere ingrediënten getransformeerd in een zalfje voor de tong.

Small 9133a6811e
Fred van Leeuwen at 19 September 2020
Verified

"Mooie borden en heerlijk eten."
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

Smakelijke gerechten, mooie borden, fijne bediening. Wat wil een mens nog meer.

MimS at 19 September 2020
Verified

6.3 Cuisine 3 | Service 9 | Atmosphere 7

In de loop der jaren heb ik bij best wat restaurants gegeten, en wanneer je reserveert bij Des Indes in de Restaurantweek verwacht je iets speciaals: Het hotel kent een prachtige lokatie en heeft een uitstekende naam.
Misschien vanwege deze verwachting voelde de ervaring wellicht wat karig. De eerste twee gangen wa...

Read full review

In de loop der jaren heb ik bij best wat restaurants gegeten, en wanneer je reserveert bij Des Indes in de Restaurantweek verwacht je iets speciaals: Het hotel kent een prachtige lokatie en heeft een uitstekende naam.
Misschien vanwege deze verwachting voelde de ervaring wellicht wat karig. De eerste twee gangen waren niet slecht, maar een eetcafé met opgeleide chef had dezelfde maaltijd kunnen bereiden. Niet verfijnd, geen verrassend menu of smaak. Het dessert (perensoufflé) was zo zoet dat zowel ik als mijn partner het hebben laten staan.
Het is jammer dat met uitstekende bediening en met deze sfeer die het restaurant met zich meebrengt, het eten zo gewoontjes is. Zonde!
Tip: verras je gasten! Mensen die gebruik maken van de restaurantweek willen dingen proberen/ervaren en als ze dit leuk vinden komen ze terug. Steek hier wat energie in: bedenk een nieuw gerecht, geef een amuse, een speciaal drankje, whatever!

Nienke at 19 September 2020

9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij zijn met twee personen gaan eten in Hotel des Indes in den Haag. Dit was in het kader van de restaurantweek. Het drie-gangendiner was heel goed. De bediening bijzonder vriendelijk en voorkomend zoals je in zo'n restaurant mag verwachten. Het was een bijzondere ervaring om in zo'n gerenommeerd Haags etablissement te verblijven.

Alex at 18 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in The Hague

Lange Voorhout 54 - 56 2514 EG The Hague

About Des Indes Restaurant

Restaurant Des Indes in The Hague belongs to the famous Hotel Des Indes, located at the stately Lange Voorhout and culinary wise one of the best Restaurants in The Hague.

In Des Indes, everyone is welcome to enjoy the finest culinary creations made of top products from Dutch origin. The beautiful Des Indes is without a doubt one of the most excellent restaurants in The Hague, and a place to discover ‘new luxury dining’ in a historic setting.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in The Hague

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities