Knife fork icon red

Des Indes Restaurant

9,2 (70)

What people say of Des Indes Restaurant

9.2
(70 reviews)
Food
9.2
Service
9.3
Atmosphere
9.2
Write a review

"Fantastische 4-gangen lunch van Dining with the Stars"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Een fantastische middag gehad met subliem eten en uitstekende bediening. Dingen die ik normaal niet lekker zou vinden (paddenstoelen, oesters) waren dat hier wel; dingen die ik normaal al erg lekker vind waren hier ronduit goddelijk. Mooie mix ook tussen bijzondere smaken (dragonijs) en meer traditioneel. Aan het einde (en mijn vriendin al wel iets eerder) helemaal voldaan en tevreden. Als ik per sé iets aan te merken zou moeten hebben, is dat iets waar het restaurant zelf niets aan kon doen: we waren niet de enigen, maar het was wel erg rustig, wat de sfeer niet helemaal ten goede kwam. Maar dat is logisch voor een lunch op een doordeweekse dag.

Wel goed om op te letten: naar aanleiding van een andere review heb ik een dag na reserveren bij Diningcity voor de zekerheid toch maar even naar het restaurant gebeld om te vragen of die reservering was doorgekomen. Niet dus. Dat leverde verder geen enkel probleem op, de telefonist nam dan zelf de reservering maar gewoon aan en zette erbij dat het via de deal van Diningcity was, maar om problemen te voorkomen adviseer ik Diningcity om dit systeem even na te lopen en de volgende bezoeker om zelf even achter de reservering aan te bellen.

Bart at 04 July 2019

"Lekker eten in historisch Den Haag"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Met de Diningcity deal een heerlijke 4-gangen lunch gegeten in Hotel Des Indes. Mooi gebouw met een fijne ambiance en een verhaal. Je waant je weer even terug in oude tijden. De gerechten stuk voor stuk goed verzorgd en daarnaast een goede wijn er bij. Goede service waarbij netjes rekening gehouden werd met de (di)eetwensen. Aanrader!

Kelmir at 01 July 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Precies zoals we hadden verwacht. Heerlijk eten met een uitstekende bediening in een excellente sfeer!

Michel at 01 July 2019

"Review"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Great lunch.

Review at 23 June 2019

"Eten voor onze trouwdag."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Na ontvangst werden wij naar onze tafel begeleid. Dit was een tafel bij het raam. Na 2 amuses en een uitleg over ons gekozen 5 gangen diner werd het eten met juiste tussenpozen geserveerd. Tijdens het uitserveren werd ook meerdere malen gevraagd of wij nog wilde wachten tot de volgende gang. Eten was heerlijk en aan alle borden was aandacht besteed v.w.b. opmaak en hoeveelheid.
bediening aan tafel was prima met iedere keer een uitleg over de gekozen wijnen en het eten.
Voor ons een prima avond wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Richard R. at 22 June 2019

Map All restaurant deals in Den Haag

Lange Voorhout 54 - 56 2514 EG Den Haag

About Des Indes Restaurant

Restaurant Des Indes in The Hague belongs to the famous Hotel Des Indes, located at the stately Lange Voorhout and culinary wise one of the best Restaurants in The Hague.

In Des Indes, everyone is welcome to enjoy the finest culinary creations made of top products from Dutch origin. The beautiful Des Indes is without a doubt one of the most excellent restaurants in The Hague, and a place to discover ‘new luxury dining’ in a historic setting.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Den Haag
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities