Adam & Siam

Asian, Thai
6,9 (9 reviews)
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

What 9 people say about Adam & Siam

6.9 Based on 9 reviews. 0% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Top 250???"
5.0 Cuisine 5 | Service 5 | Atmosphere 5

Volgens Restaurantweek is dit een van de 250 beste restaurants. Ik vraag me af of ze bij hetzelfde restaurant zijn geweest.

Ze wisten niets van mn reservering, hadden nooit van restaurantweek en het bijbehorende menu gehoord. De kaart was welliswaar een fusion van Amsterdam en Thailand, in de zin dat er zowel hol...

Read full review

Volgens Restaurantweek is dit een van de 250 beste restaurants. Ik vraag me af of ze bij hetzelfde restaurant zijn geweest.

Ze wisten niets van mn reservering, hadden nooit van restaurantweek en het bijbehorende menu gehoord. De kaart was welliswaar een fusion van Amsterdam en Thailand, in de zin dat er zowel hollandse als thaise gerechten op de kaart staan. Maar laat het volledig aan de klant over om die fusion tot een succes te maken. Bij een top restaurant verwacht je toch dat een vindingrijke chef kok die fusion al op een creatieve manier uitgewerkt heeft tot originele gerechten. Maar helaas

Redelijk van kwaliteit, maar zeker geen top-250 kwalificatie waard.

Eerder geschikt voor als de een thais en de ander hollands wil eten, dan wanneer je als liefhebber een vernieuwende fusion keuken verwacht.

Marcel at 01 October 2018

"Lekker gegeten van verrassende gerechten"
7.0 Cuisine 9 | Service 6 | Atmosphere 6

Wat hebben we lekker gegeten afgelopen woensdag. We kozen voor een vegetarisch drie gangen menu. Nooit eerder at ik zo'n lekker pittige pompoensoep en geweldige curry met witlof, echt heel verrassende ingrediënten! Ook fijn dat er werd gevraagd of we de gerechten met tofu wilden, nee, bah! En dat was gelukkig geen enkel probleem want wat we wèl voorgeschoteld kregen was bijzonder smakelijk.

Jacha at 28 September 2018

5.3 Cuisine 2 | Service 6 | Atmosphere 8

There is nothing Thai about this restaurant. No spices and no fresh herbs. Drinking the soup is like drinking pure coconut milk. The Thai curry was also not good. I also had to ask for the rice that was supposed to come with it. The only dish worth eating was the ribs. On the plus side, the bar was beautiful. Go for...

Read full review

There is nothing Thai about this restaurant. No spices and no fresh herbs. Drinking the soup is like drinking pure coconut milk. The Thai curry was also not good. I also had to ask for the rice that was supposed to come with it. The only dish worth eating was the ribs. On the plus side, the bar was beautiful. Go for a drink not the food. It was not worth the price we paid for restaurant week. There were no extras which so many other restaurants provide. It was only Adam and not Siam.

Lita at 18 March 2018

"Goed"
9.0 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 9

Wij hebben genoten

Bas at 14 March 2018

"Business As Usual?"
6.0 Cuisine 6 | Service 6 | Atmosphere 6

Het restaurant is in een voormalige tabakfabriek. Veel elementen daarvan zijn bewaard gebleven. Bediening uiterst correct en vriendelijk. Het menu bestond uit gerechten die op de kaart staan. Smakelijk en goed bereid. Ik miste alleen net dat beetje extra dat je meestal ziet bij deelnemers aan de restaurantweek, wan...

Read full review

Het restaurant is in een voormalige tabakfabriek. Veel elementen daarvan zijn bewaard gebleven. Bediening uiterst correct en vriendelijk. Het menu bestond uit gerechten die op de kaart staan. Smakelijk en goed bereid. Ik miste alleen net dat beetje extra dat je meestal ziet bij deelnemers aan de restaurantweek, want als je het sec bekijkt heb je een beperkte keuze uit een verplicht drie gangen menu van de a la carte kaart voor dezelfde prijs als a la carte. Vooral fijn voor het restaurant zelf. Dit doet overigens niets af aan de kwaliteit van het eten.

Bert at 11 March 2018

Map All restaurant deals in Amsterdam

Show phone number

About Adam & Siam

Cuisine: Asian, Thai

The Restaurant Asian Bistro Culture is located in the heart of Amsterdam. 
Asian Bistro Culture is situated in a historic building, with entrances at Rokin and Nes.


At Asian Bistro Culture you can enjoy delicious Eastern kitch and guts from Amsterdam. 
There are also changing exhibitions displays, you can wonder around and admire all the works. 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities