Knife fork icon red

Boccaccio

7,7 (13 reviews)
80%

What 13 people say about Boccaccio

7.7
(13 reviews)
Food
8.0
Service
7.5
Atmosphere
7.5
80%
Write a review

"Tegenvaller"
5.3 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 6

Op basis van de positieve recensies hier gereserveerd, ondanks dat ik ook al mindere verhalen hoorde. Helaas voor het restaurant sluit ik mij toch aan bij de minder positieve kant. Bediening heeft onvoldoende overzicht en komt dan ook chaotisch over. Bijkomend stralen ze niet veel enthousiasme uit, erg jammer. Het e...

Read full review

Op basis van de positieve recensies hier gereserveerd, ondanks dat ik ook al mindere verhalen hoorde. Helaas voor het restaurant sluit ik mij toch aan bij de minder positieve kant. Bediening heeft onvoldoende overzicht en komt dan ook chaotisch over. Bijkomend stralen ze niet veel enthousiasme uit, erg jammer. Het eten begon met een borrel plank. Gewoon prima. Daarna salade caprese. Helaas was er niet gekozen voor een smaakvolle tomaat en ook niet een buffelmozzarella. Simpel gerecht met weinig smaak. Daarna kregen we kogelbiefstuk en risotto van courgette met portjus. De biefstuk was goed gebakken, maar niet erg mals met als gevolg dat je de jus nodig had. Na kregen we een aantal verschillende gerechtje, waarbij de chocolade vijg cake echt niet lekker was. Overal was het eten oké, totaal niet verrassend en ik heb niet het gevoel gehad dat ik Italiaans at.

Esther at 24 March 2019

6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Heerlijk 4-gangendiner gegeten in de restaurantweek! Personeel is erg vriendelijk. Wel vonden wij de drankjes wat duur, waardoor de rekening ondanks restaurantweek toch nog hoog uitviel.

Linda at 17 March 2019

"Lekker gegeten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, prettige sfeer, prima bediening!

Theo at 10 March 2018

"Proeverij menu restaurantweek"
7.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 7

Prima gegeten, maar ik had er net iets meer van verwacht. Wij kregen een 3 gangen verrassingsmenu en hebben gekozen voor het bijpassende wijnarrangement. Serveerster die ons bediende werkte er volgens mij nog niet zo lang, dus de presentatie kon beter, er is maar beperkt verteld wat er op het bord lag en ook welke w...

Read full review

Prima gegeten, maar ik had er net iets meer van verwacht. Wij kregen een 3 gangen verrassingsmenu en hebben gekozen voor het bijpassende wijnarrangement. Serveerster die ons bediende werkte er volgens mij nog niet zo lang, dus de presentatie kon beter, er is maar beperkt verteld wat er op het bord lag en ook welke wijn we kregen en waarom deze past bij het gerecht.

Ik heb hier afgelopen kerst gegeten en toen was het eten heerlijk en de bijbehorende wijn net zo en ik vond het nu in die zin tegenvallen, voorgerechten waren met een carpaccio en een gamba niet heel spannend/verrassend en de wijn voegde niet echt iets toe. Het hoofdgerecht en toetje waren heerlijk en die wijnen pasten wel beter bij de gerechten.

Al met al goed gegeten, alleen had iets verrassender gemogen.

anoniem at 09 October 2017

"Restaurantweek Boccaccio Groningen"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Via de restaurantweek zijn we hier gaan eten. Het eten was prima, 4-gangen, voorgerecht en nagerecht een proeverij prima, sloot prima aan op proeven in Groningen. Tafel wiebelde maar dat werd verholpen. Het was erg vol, dus reserveren is nodig. Punt van kritiek, de drankjes bier en fris zijn erg duur, reactie van de...

Read full review

Via de restaurantweek zijn we hier gaan eten. Het eten was prima, 4-gangen, voorgerecht en nagerecht een proeverij prima, sloot prima aan op proeven in Groningen. Tafel wiebelde maar dat werd verholpen. Het was erg vol, dus reserveren is nodig. Punt van kritiek, de drankjes bier en fris zijn erg duur, reactie van de bediening bij het betalen, kunnen wij niets aan doen, de eigenaar heeft dat bepaald.Jammer ga je na een heerlijke maaltijd toch minder naar huis.

Jeen at 06 September 2015

Map All restaurant deals in Groningen

Steentilstraat 38 9711 GP Groningen

About Boccaccio

Restaurant Boccaccio in Groningen serves delicious classic Tuscan dishes. Tuscany has one of the most tasteful cuisines in the world. Boccaccio brings these unique flavors to Groningen. From antipasti to beautiful meat and fish dishes. Boccaccio attaches great importance to fresh ingredients. The simple preparation methods and the phenomenal golden-green Tuscan olive oil complete the dishes. You can also enjoy the most popular Italian wines. Come and taste the Tuscany at Boccaccio!

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities