Knife fork icon red

Salt Seafood Bar

7,0 (9 reviews)

What 9 people say about Salt Seafood Bar

7.0
(9 reviews)
Food
8.0
Service
6.3
Atmosphere
6.8
Write a review

5.3 Cuisine 5 | Service 6 | Atmosphere 5

Het was vrij leeg in het restaurant maar de bediening was toch heel druk door alle afhaal en daardoor voelde we ons niet heel erg welkom ondanks dat de bediening zijn stinkende best deed maar de telefoon ging aan een stuk en er kwamen steeds koeriers eten halen. Ik heb vaker bij Salt gegeten en vond het vorige keren...

Read full review

Het was vrij leeg in het restaurant maar de bediening was toch heel druk door alle afhaal en daardoor voelde we ons niet heel erg welkom ondanks dat de bediening zijn stinkende best deed maar de telefoon ging aan een stuk en er kwamen steeds koeriers eten halen. Ik heb vaker bij Salt gegeten en vond het vorige keren veel sfeervoller en het eten was toen ook lekkerder. Ik zou van een chefs menu toch iets bijzonderders en creatievers maken. Dus al met al prima maar niet zoals ik gewend ben bij SALT en duidelijk te druk door alle afhaal waardoor het restaurant n beetje ondersneeuwt.

Kaleng at 23 September 2020
Verified

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten. Het menu van diningcity was ook absoluut van goed prijs-kwaliteit. Aardige bediening, lekkere wijn.

Sietske Hogenboom at 13 September 2020
Verified

"Verwachtingen niet waargemaakt"
5.3 Cuisine 5 | Service 5 | Atmosphere 6

Te grote porties met net wat weinig finesse en vaak lang wachten op bediening maakte het een tegenvaller. Zit potentie in maar onervaren personeel en te flauwe saaie gerechten maken dat er wel veel moet gebeuren!

Ed at 09 September 2020
Verified

4.7 Cuisine 6 | Service 4 | Atmosphere 4

Het eten was nog het beste in deze review, maar als rapportcijfer zou ik zelfs dat maar een zesje geven. Het ergst was echter de service: na 3 kwartier kwamen ze vragen, of we wat brood bij onze drankjes wilden, wat weer een half uur later eindelijk kwam, vlak voor het voorgerecht: 75 minuten na binnenkomst... De 2e...

Read full review

Het eten was nog het beste in deze review, maar als rapportcijfer zou ik zelfs dat maar een zesje geven. Het ergst was echter de service: na 3 kwartier kwamen ze vragen, of we wat brood bij onze drankjes wilden, wat weer een half uur later eindelijk kwam, vlak voor het voorgerecht: 75 minuten na binnenkomst... De 2e fles sparkling water die we bestelden, bleek niet te sparklen... Er werd wel zeer regelmatig gevraagd of we noG meer wijn wilden... Nee, we wilden gewoon eten! Het soepje was wel lekker; jammer genoeg maar een paar lepels pp. De zeeduivel met een beetje groen en 1 klein bakje patat Voor 3 personen was wat taai, maar verder ok. Zalmbonbon redelijk. Bij het nagerecht was het chocolade bolletje wel goed. Wellicht hadden we niet de restaurantweek-aanbieding moeten nemen, omdat €28,50 echt te weinig geld is voor 4 gangen?

Gert-Jan Kamer at 05 September 2020
Verified

8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk 3-gangen diner gegeten en een lekkere pittige kop koffie toe. De wijn is qua prijs/kwaliteit aan de hoge kant en niet bijzonder. Minpuntje helaas!

M.J Rijlaarsdam at 07 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Heemstede

Zandvoortselaan 139 2106 CM Heemstede

About Salt Seafood Bar

Seafood Bar Salt is a modern bar with a trendy vibe located in Heemstede. Here you can go for a warm and open atmosphere. The friendly person ensures that you immediately feel at home in an attractive ambiance.

Come and enjoy the seasonal seafood menu, where the chef will heartily explain how your dish is prepared.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Heemstede

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities