To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

The Anthony

8,8 (41)

What people say of The Anthony

8.8
(41 reviews)
Food
8.9
Service
8.3
Atmosphere
9.1
Write a review

"Had beter gekund "
6.3 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 7

Het eten was goed. Helaas was de service duidelijk minder. We hadden een 6-gangen diner geboekt met 2 amuses. We hebben uiteindelijk 1 amuse en 5 gangen gekregen. Dit hebben we later ook aangegeven, maar daar wisten ze niets van. Vond ik persoonlijk vreemd, maar goed daar hebben we niet moeilijk over gedaan. We kreg...

Read full review

Het eten was goed. Helaas was de service duidelijk minder. We hadden een 6-gangen diner geboekt met 2 amuses. We hebben uiteindelijk 1 amuse en 5 gangen gekregen. Dit hebben we later ook aangegeven, maar daar wisten ze niets van. Vond ik persoonlijk vreemd, maar goed daar hebben we niet moeilijk over gedaan. We kregen een bijpassende wijn voor het gerecht. Het duurde echter zo lang voordat het gerecht kwam dat de wijn al op was. Ook dit aangegeven. We kregen wel nieuwe wijn dat was netjes. Er was een bord dat bedoeld was voor de mensen naast ons bij ons neergezet. Dit hebben we aangegeven maar er werd ons duidelijk verteld dta het klopte door een meisje van de bediening. Uiteindelijk klopte het inderdaad niet waardoor we van hoofdgerecht weer een gag terug gingen. Ook jammer omdat we weer van rode wijn teruggingen naar witte wijn. Op het dessert moesten we ook erg lang wachten waardoor de dessertwijn inmiddels ook al weer op was. Kregen we weer een nieuw glas. Aan het einde van de rit hebben we alles nogmaals aangegeven en konden we nogmaals een glas wijn krijgen. Op zich prima, maar in plaats van alle extra wijn was een goede service toch beter geweest. Hier kan the anthony zeker in verbeteren. Het leek alsof ze de tafela niet helemaal konden bijbenen. De mensen naast ons waren het lange wachten ook zat en gingen eerder weg. Al met al vonden we het eten goed, maar doordat er zo veel is foutgegaan (geen amuses, verkeerde gangen, lang wachten op gerechten) gingen we toch met een vervelend gevoel naar huis en waren we niet positief, jammer want er zit zeker potentie in the anthony.

M.H.M. van Herten at 08 December 2019

6.0 Cuisine 7 | Service 3 | Atmosphere 8

De gangen waren lekker, maar veilige en soms saaie keuzes. De service was vriendelijk maar helaas ook nalatig en chaotisch: Lang wachten tussen gangen, een gang vergeten, een ijskoude rode wijn bij het hoofdgerecht (hert), en veelvuldig moeten vragen om drinken en een hoger tempo waarop telkens het antwoord ''ja komt goed' kwam en achteraf 'sorry, vergeten' volgde.

X at 08 December 2019

"Gezellig restaurant"
7.3 Cuisine 7 | Service 6 | Atmosphere 9

Sommige gerechten waren niet op temperatuur. De wijn werd soms geserveerd na komst van het gerecht. Geen amuse aangeboden.

Sokratis Katsamakis at 08 December 2019

"Uitmuntend "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

6 gangen gegeten met een bij passend wijn arrangement. Fijn dat je ook kon kiezen voor een half wijn arrangement. Gerechten waren verfijnd en erg lekker. De wijn was ook erg lekker en paste goed bij de gerechten. De bediening is inderdaad jong maar je ze ziet dat ze heel erg hun best doen. En dat maakt dan voor mij al heel veel goed.

Rachelle at 07 December 2019

"Het eten is super, maar bediening mwah."
6.3 Cuisine 10 | Service 3 | Atmosphere 6

Eten was heel goed op 1 gerecht met ravioli na. Wat opviel is dat er maar 6 tafeltjes zaten, terwijl ze er denk ik 25 hebben. Bediening was echt heel jong en soms wat onhandig en/of onvolwassen. Voor een 6 gangen diner hebben we 3,5 uur aan tafel gezeten. Lang wachten tussendoor en opvolging qua drank ging ook uiter...

Read full review

Eten was heel goed op 1 gerecht met ravioli na. Wat opviel is dat er maar 6 tafeltjes zaten, terwijl ze er denk ik 25 hebben. Bediening was echt heel jong en soms wat onhandig en/of onvolwassen. Voor een 6 gangen diner hebben we 3,5 uur aan tafel gezeten. Lang wachten tussendoor en opvolging qua drank ging ook uiterst langzaam. Jammer, want het eten is wel echt goed. Wij maken veel gebruik van diningwiththestars acties, maar dit was echt de minste ervaring tot nu toe!

Sdb at 07 December 2019

Map All restaurant deals in Utrecht

Kanaalstraat 197 3531 CG Utrecht

About The Anthony

You can enjoy culinary delights at restaurant The Anthony in Utrecht. Restaurant The Anthony is located in a former monastery from 1902 that belonged to the opposite Sint Antonius church. After a thorough renovation, much has changed, but the holy spirit of home has remained.

The kitchen team at The Anthony is managed by chefs who have worked in star restaurants. They serve surprising culinary creations full of worldly flavors, with sustainability and local ingredients of paramount importance. At the bar you can toast with a Dutch bubble, a delicious cocktail or a surprising soda. To relax or socialize.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Utrecht
39dd73f05e

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities