Knife fork icon red

Café in the City Rotterdam

6,3 (2 reviews)

What 2 people say about Café in the City Rotterdam

6.3
(2 reviews)
Food
8.0
Service
5.0
Atmosphere
6.0
Write a review

"Lekker eten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Lekker eten en leuke bediening

Rien Lagerwaard at 10 October 2019
Verified

4.7 Cuisine 8 | Service 2 | Atmosphere 4

Ondanks dat we gereserveerd hadden en ik daar een duidelijke bevestiging van had ontvangen, bleek deze niet doorgekomen bij het restaurant. Daardoor hadden we geen tafeltje en moesten we aan de bar zitten. Kan gebeuren natuurlijk. Maar hetgeen waar dit restaurant minpunten op scoorde was het gebrek aan aandacht voor...

Read full review

Ondanks dat we gereserveerd hadden en ik daar een duidelijke bevestiging van had ontvangen, bleek deze niet doorgekomen bij het restaurant. Daardoor hadden we geen tafeltje en moesten we aan de bar zitten. Kan gebeuren natuurlijk. Maar hetgeen waar dit restaurant minpunten op scoorde was het gebrek aan aandacht voor de gast. Het duurde erg lang voordat de barmedewerkers door hadden dat je iets wilde bestellen en alles ging erg gehaast met als gevolg dat je je bestelling nog niet helemaal had uitgesproken of ze waren al weg. Deze haastige indruk die de medewerkers maakten zorgden er ook voor dat ik de sfeer als minder prettig ervaarde. De eerste drie gangen verliepen vlot maar daarna waren ze ons dessert vergeten. Voordat we iemand te pakken hadden om te vragen waar ons dessert bleef waren we ook weer een halfuur verder. Afgezien van de sfeer en de service was het eten wel goed.

B.F. at 06 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Rotterdam

Rodezand 46 3011 AN Rotterdam

About Café in the City Rotterdam

In the center of Rotterdam is this excellent restaurant Café in the City located. Here you can enjoy phenomenal dishes based on the excellent Asian cuisine. In this fantastic kitchen, the indispensable Japanese Robota charcoal grill is used to prepare delicious dishes. The combination of a pleasant atmosphere with high quality ensures that a normal evening out is transformed into an extraordinary experience.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities