To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Fling

8,7 (61 reviews)

What people say of Restaurant Fling

8.7
(61 reviews)
Food
8.9
Service
8.8
Atmosphere
8.5
Write a review

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Prima prijs-/kwaliteitverhouding. Lief dat we een prosecco van het huis kregen. De amuses en voorgerechten die wij hadden, waren perfect! Vooral de sushirol was overheerlijk! Hoofdgerecht van vlees was heerlijk, vis was ietsje te gaar en had wat hoger op smaak gekund. Maar met wat zout was dat zo opgelost. Het kaasp...

Read full review

Prima prijs-/kwaliteitverhouding. Lief dat we een prosecco van het huis kregen. De amuses en voorgerechten die wij hadden, waren perfect! Vooral de sushirol was overheerlijk! Hoofdgerecht van vlees was heerlijk, vis was ietsje te gaar en had wat hoger op smaak gekund. Maar met wat zout was dat zo opgelost. Het kaasplankje was goed, alleen zou ik ze op volgorde van mild naar pittig op het bord leggen en moet het personeel kunnen vertellen welke kazen erop liggen. Één kaasje was uitgedroogd. Het personeel was enorm vriendelijk en servicegericht. Het pand is echt prachtig.

Sancha Schuurs at 02 September 2019
Verified
Ling van Fling responded at 03 September 2019

Beste Sancha,
Bedankt voor uw review en goede tip.
Met vriendelijke groeten,
Ling
Restaurant fling


8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Mooie locatie, leuke menukaart. Daar komen we voor terug want met de cheque krijg je een keuzemenu. Het eten was goed tot heel goed.

Stel at 02 September 2019
Verified
Ling van Fling responded at 02 September 2019

Beste Fam. Stel ,
Hartelijk dank voor uw geweldig resentie.
Wij zien u graag weer terug .

Met vriendelijke groet ,
Ling van Fling.


8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Het was weer gezellig en lekker! Een aanrader!!

Mieke van Grinsven at 01 September 2019
Verified
Ling van Fling responded at 02 September 2019

Beste Mieke,
Wij zijn blij u weer zien bij restaurant fling .
Dank voor uw prachtig reviews voor ons .

Met vriendelijke groeten,
Ling


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Aanrader! Restaurant is beter dan Mood,Umami en Arigato en dat voor eerlijke prijzen!

HHMG Hendrikse at 25 August 2019
Verified
Ling van Fling responded at 31 August 2019

Beste Hendrikse,
Bedankt voor uw mooi reviews .
Tot kijk weer.
Gr. Ling


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten

Alda at 19 August 2019
Verified
Ling van Fling responded at 20 August 2019

Dank voor uw mooie review. Graag heten wij u een volgende keer wederom van harte welkom bij ons in het restaurant.

Map All restaurant deals in Eindhoven

Dommelstraat 9 5611CJ Eindhoven

About Restaurant Fling

Restaurant Fling in Eindhoven offers guests a special evening. Not only because of the beautiful location in a historic building, the delicious food and the personal approach, but also with a special menu. Because the menu consists of two parts.

The first part is Fling Grill. If you choose this card, you will get a huge skewer, prepared on an Australian charcoal fired grill. And as an appetizer you get a free board with freshly baked bread and various delicious entrees.

And then there is the second part of the menu: Flink Asian-meets-French. With a wide choice of slightly smaller dishes, so you can have several. And can share together. From a board with excellent sushi to fresh mussels and from French oysters to Peking duck.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Eindhoven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities