Oriole

Mediterraans, Modern | €€ | Menu
8,5 (59 reviews)
90% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 59 mensen zeggen over Oriole

8.5 Gebaseerd op 59 reviews. 90% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Nice"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

The setting is wonderful. Food was also god. Will visit again when the menu is updated.

Frijo op 04 maart 2024
Geverifiëerd

"Op zich een mooie aanbieding"
7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Aanbieding 4-gangenmenu
Prijs aanbieding € 49,- per persoon

Zie bijlage, jammer dat je dan als een soort bedelaar opnieuw op de aanbieding moet attenderen. Een beetje een domper op de mooie avond.

Dietrich Vastenburg op 01 maart 2024
Geverifiëerd

"Raar menu, maar wel lekker!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De entourage is zeer sfeervol, de bediening uitstekend. het was even wennen aan het vreemde menu: twee keuzes voor een vast menu 3 of 4 gangen. Het voorgerecht was zoals gebruikelijk vis of vlees; het hoofdgerecht echter was vis van de dag of pompoen (dus vis of vegetarisch). Aangezien de vis van de dag niet mijn sm...

Lees hele review

De entourage is zeer sfeervol, de bediening uitstekend. het was even wennen aan het vreemde menu: twee keuzes voor een vast menu 3 of 4 gangen. Het voorgerecht was zoals gebruikelijk vis of vlees; het hoofdgerecht echter was vis van de dag of pompoen (dus vis of vegetarisch). Aangezien de vis van de dag niet mijn smaak was en mijn eetpartner geen vis lust was er alleen een vegetarische keuze. Dat mensen vegetarisch willen eten moeten zij weten, maar ik wil daar niet toe gedwongen worden. De "onttsnappingskeuze" was pasta (ook vegetarisch). Als je koos voor vlees dan kon dat alleen a la carte voor de volle mep. Waarom niet gewoon voor hoofdgerecht kiezen voor vis of vlees. De kwaliteit van het diner was overigens uitstekend.

Peter op 21 februari 2024
Geverifiëerd

"Prima lunch in aangename sfeer"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Uitstekende bediening. 4-gangen lunch met mooie, heldere smaken en voldoende porties. Zeker van plan om terug te komen.

Peter van Heusden op 11 december 2023
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch "
7.7 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 8

Heerlijke lunch in een mooie omgeving. 4 gangen lunch waarbij alle gerechtjes zeer geslaagd waren zowel wat smaak betreft als de opmaak.
Toch een klein puntje van kritiek. In de serre komt veel kou van de ramen, als gasten dan vragen of de verwarming niet wat hoger kan en je zegt dat je naar gaat kijken kom er dan ...

Lees hele review

Heerlijke lunch in een mooie omgeving. 4 gangen lunch waarbij alle gerechtjes zeer geslaagd waren zowel wat smaak betreft als de opmaak.
Toch een klein puntje van kritiek. In de serre komt veel kou van de ramen, als gasten dan vragen of de verwarming niet wat hoger kan en je zegt dat je naar gaat kijken kom er dan in ieder geval op terug. Zeker als je meerdere gasten met een sjaal om of vest aan ziet zitten hoor je dat als gastvrouw op te merken.
En als je als restaurant meedoet met een actie, in dit geval het diningwiththestars concept is het wel handig als het personeel daar weet van heeft.

Ed op 04 december 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Oriole

Keuken: Mediterraans, Modern

Oriole is een informele, ontspannen bistro dat een van de meest geliefde en erkende keukens ter wereld viert; de mediterrane keuken. Het seizoensgebonden menu bevat herkenbare mediterrane gerechten die gekenmerkt worden door eenvoud, karakter en smaak.
Geniet van een heerlijke aperitivo op het terras, een snelle lunch of een uitgebreid mediterraan diner met een grote groep vrienden in het relaxte en uitnodigende interieur, dat u meevoert naar de mediterrane kust met haar weelderig groene omgeving.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden