Knife fork icon red

ALFREDS restaurant

8,5 (113 reviews)
80%

What 113 people say about ALFREDS restaurant

8.5
(113 reviews)
Food
8.4
Service
8.5
Atmosphere
8.5
80%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben heerlijk gegeten. Lekker rustig, buiten, op een mooie zomeravond. Prima service. Eindelijk een restaurant waar alcoholvrije wijn per glas wordt geschonken!

Aver 73 at 14 August 2020
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Perfecte ontvangst door twee gastvrouwen. Heerlijk gegeten met een gezelschap van 8 mensen. Uitstekende entourage waar we op een prima manier met elkaar konden praten.

dhr. Feike de Vries at 30 September 2019
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Zoals gewoonlijk weer een prachtig menu in een super gezellig restaurant!

Wilma Schoordijk at 29 September 2019
Verified

"Was weer uitstekend!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zoals we al jaren gewend zijn bij Alfreds klopte alles weer. Het eten was lekker en de service was zoals gewoonlijk vriendelijk, deskundig, charmant en geïnteresseerd om het ons groepje van 4 naar de zin te maken.

Paul Versteeg at 28 September 2019
Verified

"Personeel snapt de klant niet"
4.7 Cuisine 8 | Service 2 | Atmosphere 4

Voor een jubileum met 4 personen bij Alfred's geresereerd, twee volwassenen en twee kinderen van bijna 12 en bijna 9. Bij ontvangst duurde het lang voor we naar de tafel werden gewezen, het personeel was iets achter de receptie in gesprek en we dachten dat het restaurant misschien nog niet open was. Het restaurant b...

Read full review

Voor een jubileum met 4 personen bij Alfred's geresereerd, twee volwassenen en twee kinderen van bijna 12 en bijna 9. Bij ontvangst duurde het lang voor we naar de tafel werden gewezen, het personeel was iets achter de receptie in gesprek en we dachten dat het restaurant misschien nog niet open was. Het restaurant bleek echter al half vol maar er werd gewoon geen aandacht gegeven aan binnenkomende gasten.
Hoewel de reden van het jubileum (5-jarig huwelijk) in de reservering stond, is er totaal geen aandacht aan geschonken. Begonnen met een glaasje prosecco: deze was plat, en smakeloos. Moet onmiddelijk het assortiment uit. We kregen te naken met een ober die te jolig was, en ook niet begreep dat kinderen op 'n bepaald moment graag het broodje krijgen als ze dat ze bestellen. Nee, deze kinderen hoeven geen kleurplaten om Alfred's gebrek aan keukenplanning te maskeren. Omdat de kinderen een gang minder hadden besteld, hebben we gevraagd of zij hun maaltijd met ons voorgerecht konden krijgen. Meer dan anderhalf uur gewacht voordat het voorgerecht kwam, en toen was er voor de kinderen nog niets op tafel. Hun eten kwam tussen onze gangen door, wat echt niet bijdraagt aan het gevoel van samen uit eten.
De kwaliteit van het eten was wel goed, maar dit kon de slechte ervaring door een uiterst rotte timing eigenlijk niet meer goedmaken. Voor mij was dit de laatste keer.

Chris at 17 March 2019

Map All restaurant deals in Alphen aan den Rijn

Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn

About ALFREDS restaurant

In Alphen aan den Rijn you will find restaurant ALFREDS. The restaurant is located in a historic building that was a former country house.

Restaurant ALFREDS is known for the delicious dishes that are served. ALFREDS strives for top quality, top service, and hospitality, so you will quickly feel at home. In a modern and stylish atmosphere, you can enjoy the hospitable atmosphere and dishes.

Let yourself be pampered by the culinary dishes that ALFREDS has to offer.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Alphen aan den Rijn

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities