Knife fork icon red

NENI Amsterdam

8,7 (52 reviews)
92%

What 52 people say about NENI Amsterdam

8.7
(52 reviews)
Food
9.0
Service
8.8
Atmosphere
8.4
92%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heel erg lekker gegeten met zeer goede service.

Rodny at 03 October 2020
Verified

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Heerlijk gegeten als altijd. Goed menu, heel gevarieerd

Lies Van Berkel at 30 September 2020
Verified

"Geweldig!!!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten tijdens restaurant week. Ook echt veel gerechtjes gegeten. Lang geleden dat ik ergens weg ging en dacht "wauw ik heb echt geweldig gegeten! Ook de service was erg goed, ik weet zijn naam niet maar het was een Italiaanse man met bril. Leuke gozer en heeft ons veel verteld over het eten :)

Merel at 30 September 2020
Verified

"Een top ervaring!"
9.0 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 8

De top van de oost mediterrane keuken. Wat een paradijs van smaken in de met liefde en zorg gemaakte gerechten. In het verassingsmenu met drie gangen werden in elke gang wel 6 verschillende items geserveerd!

Jan Karel Koppen at 29 September 2020
Verified

"Super leuke service, maar helaas sfeerloze fabriek"
7.3 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 6

Als je als restaurant zowel deelneemt aan de restaurantweek als gewone service draait, mag je daar als gast of mede-gast mijn inziens geen verschil merken. We hadden de 'late shift' om 21.00 en werden langs gezellige, nog lege 2'tjes in het restaurant naar achter geleid naar 3 hoge tafels met verlichting erboven als...

Read full review

Als je als restaurant zowel deelneemt aan de restaurantweek als gewone service draait, mag je daar als gast of mede-gast mijn inziens geen verschil merken. We hadden de 'late shift' om 21.00 en werden langs gezellige, nog lege 2'tjes in het restaurant naar achter geleid naar 3 hoge tafels met verlichting erboven alsof er kunstwerken te bewonderen waren. Deze stadion-verlichtte tafels, naast de deur naar de debrass-ruimte deed meer aan voor een snelle hap van La Place in de TL-verlichtte oude V&D's then anything else. Het was ook duidelijk dat wij achterin aan deze sfeerloze tafels werden geplaceerd met andere restaurantweek gangers. Na vragen aan het SUPER vriendelijke personeel werd er gezorgd voor een fijnere tafel in de zaak. De verschillende gangen tijdens het menu waren oninspirerend, niet verfijnd en brachten me al helemaal niet terug naar mijn geliefde Israel. De charcoal aubergine was te ver heen, de chicken shoarma was heel droog en de bloemkool niet gaar. De geweldige staff ruilde daarom speciaal voor ons het dessert naar een cheesecake, waar dit origineel alleen de ananas was. Aan de liefde voor deze keuken, de goede en attente bediening en alle ingredienten kan het niet liggen; jammer dat de kwaliteit ten onder gaat aan een restaurantweek menu.

Natuurlijk at 28 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Amsterdam

Stadionplein 8 1076 CM Amsterdam

About NENI Amsterdam

Restaurant NENI is located in Amsterdam. At Restaurant NENI everything is in the concept of friends and family. Be seduced by the great open Eastern Mediterranean cuisine in the middle of the matter.
Restaurant NENI stands for openness and love for the kitchen.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities