Knife fork icon red

't Lieve Leven

8,5 (116 reviews)

What 116 people say about 't Lieve Leven

8.5
(116 reviews)
Food
8.7
Service
8.5
Atmosphere
8.2
Write a review

"Niet uit maar “IN” eten"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Wat een fantastisch manier om in deze bizarre tijd heerlijk te eten in huis. Heerlijk menu! Bedankt voor de bezorging. Wij hebben genoten.

Brigit de Kok at 28 March 2020

7.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 5

Eten prima. 4 prima gerechten, precies voldoende. Kaas bij betalen maar wel heerlijk. Sfeer en locatie niet echt sfeervol. Karig aangekleed, net als de tafels. Ober prima, keurig en vriendelijk.

Nicole de Kort at 08 February 2020
Verified

5.3 Cuisine 5 | Service 7 | Atmosphere 4

Uitgenodigd door een 4 gangen kennismaking menu hebben wij dit restaurant bezocht. De algemene indruk is dat men hier graag en met plezier kookt. Jammer dat het voorgerecht een koud en eigenlijk een zomer voorgerecht bleek te zijn. Het gerecht als zodanig was verrassend. Een tegenvaller bleek het hoofdgerecht te zi...

Read full review

Uitgenodigd door een 4 gangen kennismaking menu hebben wij dit restaurant bezocht. De algemene indruk is dat men hier graag en met plezier kookt. Jammer dat het voorgerecht een koud en eigenlijk een zomer voorgerecht bleek te zijn. Het gerecht als zodanig was verrassend. Een tegenvaller bleek het hoofdgerecht te zijn. Het verwerkte rundervlees ( entrecote ) was op zijn minst te noemen niet van enige kwaliteit. Dit mag niet gebeuren. Als ondernemer is het een eerste vereiste om de kwaliteit van de geleverde producten aan de keuken te keuren. Daarnaast is het naar onze mening wenselijk dat men wat extra aandacht besteed aan de sfeer in het restaurant. Dit zal het gehele bedrijf ten goede komen. B.v. tafellopertje, fleurig bloemetje op de tafel , goed gekozen verlichting, gordijnen aan beide zijde van de raamzijde i.p.v. aan een zijde. Men doet zijn best doch met wat meer aandacht en zorg zijn er gegarandeerd betere resultaten te bereiken en dus tevreden gasten en te behouden. Succes gewenst!

pwouters at 02 February 2020
Verified

" ontspannen "
7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

ik vond het beide keren dat we er waren een verademing dat er niets viel geen harde geluiden heerlijk eten en goede wijn en het feit dat je niets kan verstaan van de buurtafels.een ontspannen avond

Lucia Weima-lensvelt at 13 January 2020
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 6

Prima gegeten . Alle gerechten waren zeer smaakvol en leuk opgediend. Ook de geschonken wijnen waren dik in orde.

Ton van den Wijngaert at 12 January 2020
Verified

Map All restaurant deals in Helvoirt

Rijksweg 26 5268 KJ Helvoirt

About 't Lieve Leven

In the quiet Helvoirt, you will find restaurant 't Lieve Leven. 't Lieve Leven offers just that little bit more! The restaurant is close to the center of 's-Hertogenbosch, less than ten minutes' drive away.

Compared to other restaurants, 't Lieve Leven does it slightly differently. At 't Lieve Leven you do not choose the dish but you choose a source of flavors.
The dishes are made with the most delicious regional and seasonal products. Be surprised by the pure, honest flavors and combinations that have been put together by the chefs. These combinations were deliberately chosen because the flavors are best expressed in this way.

Get spoiled quickly by the culinary creations of 't Lieve Leven. Taste, enjoy & relax!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Helvoirt

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities