Knife fork icon red

de Heerlijckheyt het Loo

9,0 (68)

What people say of de Heerlijckheyt het Loo

9.0
(68 reviews)
Food
9.1
Service
9.1
Atmosphere
8.7
Write a review

"Eten is erg lekker maar het personeel is een beetje koud."
7.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 4

Voor het eerst hier gegeten en het eten was echt heerlijk. We hadden een keuzemenu met wel 2 gewaagde keuzes als hoofdgerecht. vis en eend. vind het zelf erg lekker, maar helaas lustte een vriendin beide echt niet. Gelukkig deden ze niet moeilijk en kreeg ze een 3e keus. Dat je geen keus hebt voor kraanwater en de hoofdprijs moet betalen voor water, wanneer je al zoveel wijn drinkt vind ik zelf ook niet echt netjes. Het personeel was vriendelijk en netjes maar helaas een beetje koud. Kon met moeite een glimlach van af. Jammer daardoor lopen ze wel fooi mis . En toch zou ik er graag weer eten omdat het eten erg lekker was.

Nur at 26 March 2019

"Een terugkeer na 10 jaar."
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Na 10 jaar afwezigheid weer eens gekozen voor dit restaurant. Het welkom was hartelijk en we kregen een mooie plaats in het restaurant.
Aan tafel al een menu waarbij we konden kiezen uit twee gerechten per gang. Mijn vrouw ging voor de vis en ik voor het vlees. Voorgerechten waren prima; smaakvol en mooi gegarneerd. Bij het hoofdgerecht daarentegen ging er iets goed mis. Ik had gekozen voor eendenborst; gevulde loempia; hutspot; gebakken Kingboleet en rode wijnsaus met spekkaantjes. Bij het opdienen vond ik het bord al wat karig gevuld maar viel me nog niet iets bijzonders op. Ik wist niet wat King boleet was en vroeg dat aan de bediening. Dat bleken paddenstoelen te zijn en die waren vergeten. Ik kreeg ze alsnog tot ik daarna merkte dat er ook geen hutspot was te bekennen noch spekkaantjes. Ik vind het onbegrijpelijk dat de keuken dit volkomen gemist heeft. En achteraf nog hutspot eten is ook geen optie. Ik vind ook dat de bediening dit had moeten zien voor de maaltijd werd opgediend.
Heel jammer allemaal voor een avond die zo mooi begon. Als compensatie kregen we koffie van het huis maar we gingen niet echt tevreden naar huis.

Familie B. at 25 March 2019

"Geweldig Heerlijck"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Buitengewoon lekker verwend door het team. Ze hebben hun naam eer aan gedaan. Komen beslist terug.

Ton van Berkel at 25 March 2019

"Super!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mega lekker gegeten bij de Heerlijckheyt, het was het ritje van 45 minuten er naar toe dubbel en dwas waard!

Tanja at 18 March 2019

"Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

De service was erg goed, het eten was ook heel goed, maar niet helemaal fine dining.Het ging om een driegangen keuzemenu. Omdat we van de dining city restaurantweekaanbieding gebruik maakten kregen we zonder meer veel waar voor ons geld.

Mame at 11 October 2018

Map All restaurant deals in Apeldoorn

Koningstraat 1 7315 HR Apeldoorn

About de Heerlijckheyt het Loo

We like to welcome you to our restaurant Heerlijckheyt Het Loo, the location is beautiful. You can relax here and enjoy our lovely dishes!


 

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Apeldoorn
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities