Knife fork icon red

Mezzo

9,4 (65 reviews)

What 65 people say about Mezzo

9.4
(65 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
9.1
Write a review

"Voortreffelijk eten in een ietwat gedateerd restaurant."
8.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 4

Het 5 gangen diner met bijpassende wijnen was heerlijk en mooi opgediend. Medewerkers vriendelijk en service gericht. Het restaurant op zich vond ik persoonlijk ietwat gedateerd en toe aan vernieuwing. Het was er erg warm en ook mag er wat aan de ventilatie gedaan worden. Het rook er erg naar eten waarschijnlijk doo...

Read full review

Het 5 gangen diner met bijpassende wijnen was heerlijk en mooi opgediend. Medewerkers vriendelijk en service gericht. Het restaurant op zich vond ik persoonlijk ietwat gedateerd en toe aan vernieuwing. Het was er erg warm en ook mag er wat aan de ventilatie gedaan worden. Het rook er erg naar eten waarschijnlijk door de open keuken. Viel ons de middag al op toen we arriveerden. Hadden ook een kamer geboekt. Ook gedateerd maar wel ruim en schoon.

Ilona at 07 October 2018

"Echt genieten!"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Gisteravond heerlijk gegeten bij Mezzo!! Chef-kok Berry en zijn team weten wat koken is en ze bereiden de meest fantastische gerechten. Naast dat het eten voortreffelijk smaakte was ook de presentatie hiervan erg leuk. Er gebeurde letterlijk iets aan tafel.
Bedankt voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten. Wij hebben genoten.

Pascal en Cindy at 07 October 2018

"Genoten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

GENOTEN met hoofdletters. Een hartelijk welkom, mooie en heerlijke gerechten. Hoog op smaak! Een vriendelijk team dat ondanks de drukte oog heeft voor details. Kortom, top!

Ankie van ‘t Veer at 07 October 2018

"Mezzo, prima genieten"
9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

Relaxte sfeer en je wordt echt verwend. Op vragen of gangen eerder of later door kunnen komen reageert men snel en adequaat. De gerechten zijn mooi opgemaakt, goed van smaak en prima qua portie.
Daarnaast is er wijnkaart uitgebreid en compleet. Neem daarbij het Montferland als achtergrond en je bent er even helemaal uit!

Will van der Zanden at 07 October 2018

8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten in een gezellige ambiance.

Ellen at 02 October 2018

Map All restaurant deals in Braamt

Hooglandseweg 6 7047 CN Braamt

About Mezzo

Restaurant Mezzo can be found in Braamt. The restaurant has been around for more than 10 years and you will notice that. The great hospitality combined with the excellent Mediterranean cuisine and the beautiful location ensure that the restaurant will not be forgotten quickly. The kitchen is characterized by simplicity, purity, and recognisability. A classic cooking style but with a modern touch. The menu is guided by the seasons. Experience it now for yourself! Enjoy at restaurant Mezzo.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Braamt

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities