Knife fork icon red

Mezzo

9,4 (65 reviews)

What 65 people say about Mezzo

9.4
(65 reviews)
Food
9.5
Service
9.5
Atmosphere
9.1
Write a review

"Een fantastisch avond"
9.7 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 10

Wij hebben al vaker een bezoek gebracht aan restaurant Mezzo en zijn nog nooit teleurgesteld in de hoge verwachtingen die wij steeds hadden, zo ook nu weer.
Gezellig en vooral de steeds aangename verrassing voor onze smaakpapillen, dat is wat wij hebben overgehouden na het 5 gangen diner.
Weer het gevoel hier komen wij zeker weer terug.

Ton en Ine Stapelbroek at 09 October 2016

"Uitmuntend op alle vlakken"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een verassingsmenu ihkv de restaurantweek, we hebben enorm genoten, het was een avond culinair genieten. Verassend was het menu zeker, stuk voor stuk fraai ogende en smakelijke gerechten in een hele warme ontspannen sfeer! Een goede bediening, complimenten voor de jeugdige van hen die de etiquette absoluut beheersen...

Read full review

Een verassingsmenu ihkv de restaurantweek, we hebben enorm genoten, het was een avond culinair genieten. Verassend was het menu zeker, stuk voor stuk fraai ogende en smakelijke gerechten in een hele warme ontspannen sfeer! Een goede bediening, complimenten voor de jeugdige van hen die de etiquette absoluut beheersen en ook communicatie vaardig zijn!! Verukkelijke en goed passende wijnen.
Een dikke 10 dus en zeker voor herhaling vatbaar!

Marielle at 03 October 2016

"Heerlijk genoten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij hebben heerlijk genoten van het 5 gangen menu. Het was heerlijk en zeker verrassend. Zeker een aanrader!

JB at 03 October 2016

"Heerlijk gegeten."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Met de restaurantweek een heerlijk , maar liefst 5-gangen diner gehad. Met zorg gekookt. Alles was even smakelijk en perfect opgediend. Heerlijke wijn erbij. Kortom een top avond gehad. Tamme eend met sinaasappelsaus, mmmmmmm verrukkelijk.

Hennie Havers at 30 September 2016

"Super avondje uit"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

In alle facetten (ontvangst, tafel, bediening, keuken en wijnen) voldeed Mezzo aan de verwachtingen. We hebben met vrienden de hele avond mogen genieten van al het lekkers dat Mezzo te bieden heeft. We hebben deze avond gebruik gemaakt van het verrassingsmenu hetgeen voortreffelijk was. Waar ik normaal gesproken alt...

Read full review

In alle facetten (ontvangst, tafel, bediening, keuken en wijnen) voldeed Mezzo aan de verwachtingen. We hebben met vrienden de hele avond mogen genieten van al het lekkers dat Mezzo te bieden heeft. We hebben deze avond gebruik gemaakt van het verrassingsmenu hetgeen voortreffelijk was. Waar ik normaal gesproken altijd wel een kritische noot heb, kan het in dit geval niet vinden. Kortom, super avondje uit!

Wilhard Knipscheer at 14 April 2016

Map All restaurant deals in Braamt

Hooglandseweg 6 7047 CN Braamt

About Mezzo

Restaurant Mezzo can be found in Braamt. The restaurant has been around for more than 10 years and you will notice that. The great hospitality combined with the excellent Mediterranean cuisine and the beautiful location ensure that the restaurant will not be forgotten quickly. The kitchen is characterized by simplicity, purity, and recognisability. A classic cooking style but with a modern touch. The menu is guided by the seasons. Experience it now for yourself! Enjoy at restaurant Mezzo.

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities