Knife fork icon red

IDRW - Restaurant In Den Rustwat

8,6 (239 reviews)

What 239 people say about IDRW - Restaurant In Den Rustwat

8.6
(239 reviews)
Food
8.7
Service
8.7
Atmosphere
8.4
Write a review

6.7 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 6

Verrassende ambiance met een verrassend goede keuken. Kleine porties maar zeer smaakvol samengesteld. Iets te lage tafels voor de lange medemens. Het was op een gegeven moment ook te fris binnen. Toen ik dit had aangegeven, kwam het wel goed.
De valid parking service was een uitkomst omdat bij voetbalwedstrijden e...

Read full review

Verrassende ambiance met een verrassend goede keuken. Kleine porties maar zeer smaakvol samengesteld. Iets te lage tafels voor de lange medemens. Het was op een gegeven moment ook te fris binnen. Toen ik dit had aangegeven, kwam het wel goed.
De valid parking service was een uitkomst omdat bij voetbalwedstrijden er niet te parkeren is. Daarbij had ik wel de indruk dat ze de auto gewoon bij het restaurant hadden geparkeerd op een, op dat moment, gereserveerde plek.
Bij weggaan was de motor koud, evenals het interieur. Je betaald er wel voor.

Peter Yntema at 02 December 2019
Verified

"Reservering kwijt"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Bij het restaurant waren ze onze reservering kwijt. We waren met een klein groepje; we hebben uiteindelijk een overheerlijke private dining gehad in de orangerie. De chefkok kwam persoonlijk naar ons toe voor excuses en onze wensen op te nemen. Het eten was heerlijk, met als grote verassing een tussengerecht met bij...

Read full review

Bij het restaurant waren ze onze reservering kwijt. We waren met een klein groepje; we hebben uiteindelijk een overheerlijke private dining gehad in de orangerie. De chefkok kwam persoonlijk naar ons toe voor excuses en onze wensen op te nemen. Het eten was heerlijk, met als grote verassing een tussengerecht met bijna alleen pompoen. Het hoofdgerecht was een heerlijke ree waarbij de liefde voor de bereiding van de saus te proeven was. De wijnen waren top! Evenals de cava. Al met al een geslaagde avond mede door het fijne personeel.

Ram78 at 30 November 2019
Verified

"Een avond met verrassende smaakcombinaties"
9.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 9

Bij aankomst wordt de deur voor ons geopend en worden we netjes ontvangen. Ons gezelschap bestaat uit 5 personen.
We hebben gekozen voor het 5 gangen Gault&Millau diner. Hier worden nog een paar amuses aan toegevoegd. Aangezien we allen liefhebbers zijn van witte wijn, kiezen we hiervoor en plat en bruisend water....

Read full review

Bij aankomst wordt de deur voor ons geopend en worden we netjes ontvangen. Ons gezelschap bestaat uit 5 personen.
We hebben gekozen voor het 5 gangen Gault&Millau diner. Hier worden nog een paar amuses aan toegevoegd. Aangezien we allen liefhebbers zijn van witte wijn, kiezen we hiervoor en plat en bruisend water. Er wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van de gerechten en de smaakcombinaties zijn verrassend lekker. De bediening is vriendelijk en attent en geeft steeds een toelichting op de gerechten. Het restaurant is sfeervol ingericht. Ondanks dat het helemaal bezet is, kun je elkaar prima verstaan.We kijken terug op een leuke avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. Complimenten voor Marcel en zijn team.

Marjolein at 20 November 2019
Verified

"Wijnspijs"
6.7 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 6

Al lang geen verborgen parel meer, maar terecht heel populair, blijft het eten heerlijk met zeker ook verrassende EN heel lekkere wijnen waarmee IDRW ver bovengemiddeld sterk is in wijnspijscombinaties

Sander Haaijer at 01 November 2019
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Genoten van het 5-gangen Gault Millaud diner. Altijd heel prettig om hier te dineren!

Caroline Corver at 31 October 2019
Verified

Map All restaurant deals in Rotterdam

Honingerdijk 96 3062 NX Rotterdam

About IDRW - Restaurant In Den Rustwat

In the large city of Rotterdam will find Restaurant In Den Rustwat. Not in the city, but in the middle of a small forest you will find the beautiful inn. The inn carries a long history and has preserved authentic items.

The refined French cuisine is combined with an attractive and varied wine list. Creative dishes adorn the menu. Suppliers share the same passion. This quality is reflected in the cuisine.

The personal approach of the staff matches the ambiance of the restaurant. The staff is passionate and would like to transfer this passion to her guests. Guests are the most important and that shows.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities