Knife fork icon red

Singel 101

9,0 (125)

What people say of Singel 101

9.0
(125 reviews)
Food
9.2
Service
9.2
Atmosphere
8.7
Write a review

"Superavond"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Zoals altijd heerlijk gegeten en een supervriendelijke bediening!

Hans at 30 March 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

wij zijn hier gekomen voor de restaurant week een 3 gangen menu, maar ze hebben geen menu kaart ze zijn een restaurant van wat de pot schaf, ze hebben 3 tot 5 gangen voor 7,50 meer per gang, dat hebben we ook gedaan en het was de moeitewaard prachtige smaken veel kleur en prachtig opgemaakt , de wijnen waren heerlijk uitgekozen door de gastvrouw ze heb ons echt geweldig bedient voor de drukte van zaterdag avond,
wij komen terug en willen aan iedereen aanbevelen

raymond at 27 March 2019

"Goed eten met een vriendelijke bediening"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Uitstekend gegeten met een uitstekende bediening. Voor de wat grotere eters is een 4 of 5 gangen een aanbeveling, voor ons was het voldoende. De wijnkaart is goed met betaalbare prijzen.
Kortom , voor ons een teken dat we het meer gaan bezoeken.

Luc at 23 March 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, verse en lokale ingredienten. Fijne, gastvrije bediening.

Aniek at 21 March 2019

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mijn man was wat later dan de afgesproken tijd, maar dat was helemaal geen probleem. Met een heerlijk glas prosecco kon ik aan onze tafel wachten. Het diner van de restaurantweek hebben we uitgebreid met een extra gang. De gangen waren origineel, vernieuwend en bijzonder smakelijk. Geraffineerde op elkaar afgestemde smaken zonder overbodige poespas. Er wordt hier gekookt met verse producten en dat proef je!
De wijnkaart is weliswaar niet groot, maar wat er op staat is lekker. Volg vooral het advies van de eigenaresse, dan drink je de lekkerste wijnen.
Wij voelden ons zeer op ons gemak, de sfeer was prima en de bediening uitmuntend. Ik raad dit restaurant aan iedereen aan die gesteld is op heerlijk eten in een relaxte omgeving.

Greet Kliphuis at 20 March 2019

Map All restaurant deals in Amsterdam

Singel 101 1012 VG Amsterdam

About Singel 101

Singel 101, a cozy restaurant on the canal; de Singel. An establishment with style, atmosphere, international-inspired dishes, and good wines. Do you like the style, atmosphere, good food, and great wines? Then you should come to visit us.

Our Chef, Orlando David Iradi, gained experience in Oud Sluis (next to Chef Sergio Herman), Envy (Richard Oostenbrugge & Michael World), in restaurant Lindehoff (Jan Borst) and abroad in Portugal, Aruba, and Australia. His big passion for food in combination with his worldly experience, create a unique experience at Singel 101.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amsterdam
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities