Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

9,2 (265 reviews)

What 265 people say about Ratatouille Food & Wine*

9.2
(265 reviews)
Food
9.4
Service
9.2
Atmosphere
8.9
Write a review

"Heerlijk avondje uit"
8.3 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 8

Vrijdagavond heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek. We werden hartelijk ontvangen. Het restaurant is gezellig ingericht en voelt huiselijk aan vanwege de compacte setting. Het eten was heerlijk, alles met zorg uitgekozen en opgediend. De bediening is alert en attent. Het enige minpuntje is de ongemakkelijke tr...

Read full review

Vrijdagavond heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek. We werden hartelijk ontvangen. Het restaurant is gezellig ingericht en voelt huiselijk aan vanwege de compacte setting. Het eten was heerlijk, alles met zorg uitgekozen en opgediend. De bediening is alert en attent. Het enige minpuntje is de ongemakkelijke trap naar de WC's. Maar het eten, decor en bediening maar dat allemaal ruimschoots goed!

Saskia at 09 March 2014

"eten bij Ratatouille"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Ik was zeer aangenaam verrast door de kwaliteit van het eten, de originele vondsten, de decoratie, kortom, ik heb dit ook aan de chef meegedeeld. Bij het voorgerecht miste ik een snufje peper of gember, dat was na de amuse iets vlakker van smaak, al vond ik het geheel subtiel. De wijnen pasten uitstekend bij het geh...

Read full review

Ik was zeer aangenaam verrast door de kwaliteit van het eten, de originele vondsten, de decoratie, kortom, ik heb dit ook aan de chef meegedeeld. Bij het voorgerecht miste ik een snufje peper of gember, dat was na de amuse iets vlakker van smaak, al vond ik het geheel subtiel. De wijnen pasten uitstekend bij het geheel; de service was vriendelijk, maar kan iets professioneler ( geen " entreco", maar " entrecote, uitgesproken als " entrekot" ) draagt ertoe bij. Al met al zeker een flinke aanrader! ik ga er zeker weer eten.

Marijke Blom at 09 March 2014

"Culinair feestje!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben een heerlijke avond gehad! Het eten was met heel veel zorg bereid en prachtig opgediend. De bediening was heel vriendelijk en vertelde met passie over de aangeboden wijnen. Dit restaurant is echt een aanrader. Wel moet ik erbij zeggen dat je echt iets te vieren moet hebben om hier te eten, want je moet beh...

Read full review

We hebben een heerlijke avond gehad! Het eten was met heel veel zorg bereid en prachtig opgediend. De bediening was heel vriendelijk en vertelde met passie over de aangeboden wijnen. Dit restaurant is echt een aanrader. Wel moet ik erbij zeggen dat je echt iets te vieren moet hebben om hier te eten, want je moet behoorlijk in je portemonnee tasten. Voor alle duidelijkheid het is je geld dan wel meer dan waard.

Jeanne Mattheij at 09 March 2014

9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Geweldige gerechten die qua snaak helemaal kloppen, we hebben een 5 gangen menu gehad, met coquilles, zeebaars, tartaar van rund, zeebaars en een dessert. Alles was precies goed bereid, de borden worden heel mooi gepresenteerd en de sausen zijn fenomenaal!

Bart van Berkel at 25 September 2013

8.7 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 9

Wat een geweldige avond hebben wij gehad! Wat een culinaire verrassing
Heerlijke sfeer!, een echte aanrader voor mensen die van een culinaire explosie houden!

Hans De Bruijn at 24 September 2013

Map All restaurant deals in Haarlem

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

About Ratatouille Food & Wine*

Restaurant Ratatouille Food & Wine is located on the savings in Haarlem. The restaurant is characterized by its accessible environment and the excellent price-quality ratio. At the award of their first star in 2014, Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurants: less expensive, less stiff, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes. There is also a choice of sublime wines from the enormously extensive wine list. Come enjoy a delicious lunch or a crazy dinner and be taken into the culinary world of the chef.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Haarlem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities