Knife fork icon red

Ratatouille Food & Wine*

9,2 (265 reviews)

What 265 people say about Ratatouille Food & Wine*

9.2
(265 reviews)
Food
9.4
Service
9.2
Atmosphere
8.9
Write a review

"Heerlijk gegeten bij Ratatouille"
8.7 Cuisine 8 | Service 9 | Atmosphere 9

Voor de eerste keer in dit restaurant gegeten tijdens de Restaurantweek. Het personeel is erg vriendelijk en de service was zeer goed. De bediening geeft een goede uitleg bij zowel de wijnen als het eten. Het eten was erg lekker, goede prijs/kwaliteit. verhouding.

GB at 25 March 2014

"Restaurantweek"
8.0 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 8

Mooi restaurant met een gezellige sfeer en goede bediening. Het eten was erg goed alleen de combinaties van smaken vond ik niet altijd kloppen.

Celine at 24 March 2014

"Heerlijk en verrassend gegeten"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

We hebben hier tijdens de restaurantweek gegeten en waren bijzonder positief verrast.
Goed samengesteld diner. Keuken heeft laten zien wat ze kan (en dat is veel!) Prachtig opgemaakte borden, veel verschillende en verrassende smaken binnen 1 gerecht. Service was goed, niet te formeel. Wij komen zeker hier terug. Een aanrader!

Paul Strik at 23 March 2014

"Verrassend en heerlijk"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Wij hebben heerlijk geluncht bij Ratatouille. Wij kenden dit restaurant nog niet en zijn afgegaan op foto's en recensies. De Restaurantweek vinden wij een leuke gelegenheid om een voor ons nieuw restaurant te leren kennen en bij dit restaurant waren we anders nooit gekomen. Het restaurant ziet er van buiten wat onop...

Read full review

Wij hebben heerlijk geluncht bij Ratatouille. Wij kenden dit restaurant nog niet en zijn afgegaan op foto's en recensies. De Restaurantweek vinden wij een leuke gelegenheid om een voor ons nieuw restaurant te leren kennen en bij dit restaurant waren we anders nooit gekomen. Het restaurant ziet er van buiten wat onopvallend uit en de inrichting oogt niet zo bijzonder. Het heeft meer wat weg van een eetcafé dan van een chique restaurant. Het was niet druk, er waren nog twee andere tafels bezet. De sfeer was prettig en ontspannen.
De bediening was uitstekend. We werden goed geadviseerd over de wijn en men was op de hoogte van onze eetwensen en hield daar rekening mee.
De amuse zag er mooi uit en was leuk gepresenteerd. Wanneer je de macaron van rode biet en de madeleine met blauwe kaas op had, zat er onder een dekseltje nog een derde verrassing.
Het voorgerecht was gemarineerde zalm in borsjt. de zalm was zacht van structuur en verfijnd van smaak, lekker met wat knapperige groente er omheen.
Het hoofdgerecht was gegrilde zeebaars met daarbij aardappel en champignon. De zeebaars was perfect!
Het dessert was een warm chocolade taartje met ijs en ananassaus en een karamelwafeltje.
Wij vonden de gerechten erg lekker. Prima smaakcombinaties!
Wij hebben een heerlijke middag gehad en raden dit restaurant zeker aan. Dit restaurant verdiend meer bekendheid!

Saskia at 23 March 2014

"Uitstekend"
8.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 10

Niets dan lof over Ratatouille. We hebben gebruik gemaakt van de Restaurant Week-aanbieding en werden getrakteerd op een verrassingsmenu dat ook daadwerkelijk bestond uit alleen maar verrassingen, positieve verrassingen welteverstaan! We begonnen met drie originele en uiterst smaakvolle amuses, waarvan met name de m...

Read full review

Niets dan lof over Ratatouille. We hebben gebruik gemaakt van de Restaurant Week-aanbieding en werden getrakteerd op een verrassingsmenu dat ook daadwerkelijk bestond uit alleen maar verrassingen, positieve verrassingen welteverstaan! We begonnen met drie originele en uiterst smaakvolle amuses, waarvan met name de macaron van biet en foie gras een 10+ gerechtje. Vervolgens werd er een net zo origineel voorgerecht geserveerd: zacht gegaarde zalm. Ook het hoofdgerecht zag er prachtig uit, was verfijnd en uiterst smakelijk. Het nagerecht van het RW-arrangement hebben wij verruild voor een mooi kaasplankje. De bediening is vriendelijk, de ambiance is warm. Al met al is Ratatouille een aanwinst voor Haarlem en een aanrader voor iedereen die van verrassingen houdt!

Julia Waring at 22 March 2014

Map All restaurant deals in Haarlem

Spaarne 96 2011 CL Haarlem

About Ratatouille Food & Wine*

Restaurant Ratatouille Food & Wine is located on the savings in Haarlem. The restaurant is characterized by its accessible environment and the excellent price-quality ratio. At the award of their first star in 2014, Michelin called Restaurant Ratatouille Food & Wine an example for the new generation of chefs and restaurants: less expensive, less stiff, and more accessible. All the dishes are prepared to perfection with surprising taste palettes. There is also a choice of sublime wines from the enormously extensive wine list. Come enjoy a delicious lunch or a crazy dinner and be taken into the culinary world of the chef.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Haarlem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities