Knife fork icon red

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

What 95 people say about De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Food
9.6
Service
9.4
Atmosphere
9.0
Write a review

"Heerlijk genieten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het vier gangen menu was een heerlijke aaneenschakeling van mooi gepresenteerde en zeer subtiel smakende hapjes in een prettige rustige omgeving zonder muziek. We hebben 3 uur lang genoten.

Sophie en Ruud Smeenk at 23 October 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 23 October 2019

Goedenavond mevrouw en meneer Smeenk, hartelijk dank voor uw recensie! Fijn te lezen dat jullie hebben genoten. Graag tot ziens in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Al bij het eerste gerecht tevredenheid."
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

Zeer goede ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
Zijn onder de indruk van wat er met het fenomeen "SMAAK" bereikt wordt.

Otto Heselhaus at 11 October 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 11 October 2019

Dank voor uw recensie! Graag tot ziens namens team de Witte Zwaan


"Heerlijk gegeten, muziek irritant "
6.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 4

Diner was weer top, amuses heel apart en heerlijk, muziek te aanwezig, was geen achtergrond muziek, ik vond het meer gejengel en ook heel vaak zelfde gezang, ieder zijn smaak maar wissel dan wat meer af, jammer, het stoorde mij echt.

jose knol at 09 October 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 09 October 2019

Hallo mevrouw Knol, bedankt voor uw review en feedback. We hopen u graag terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk en creatief, Nice play with expectations on sweet and savory... such as savory ice cream and macaroons

Kate pearson at 03 October 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 04 October 2019

Dear Mrs. Pearson, thank you for your review! We hope to see you again in our restaurant. Kind regards, Danique - team de Witte Zwaan


"Uitmuntend!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht...

Read full review

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht alles wat op tafel komt zeer kundig en enthousiast toe. Een absolute aanrader dus. Wij komen zeker weer terug.

Roland van der Giessen at 02 October 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 02 October 2019

Hartelijk dank voor uw review, graag tot ziens!

Map All restaurant deals in De Bilt

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

About De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, located in the 'old village' of De Bilt, is a delicious restaurant. Hospitality is highly valued and you will notice it! The menu is inspired by modern French cuisine. The fresh ingredients come from local producers. The amazing wines from countries all over the world complete the heavenly dishes. Do you also want to be pampered for an evening? Then come quickly to the Witte Zwaan.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Bilt

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities