Knife fork icon red

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

What 95 people say about De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Food
9.6
Service
9.4
Atmosphere
9.0
Write a review

"Restaurantweek"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heel bijzonder om hier te eten.

Wilma at 10 March 2018

"Genieten van begin tot einde"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Op een dinsdagavond betraden we de met een moderne twist aangeklede Witte Zwaan in de Bilt. Na een net ontvangst en het aannemen van onze jassen kregen we een mooi plekje aangewezen. Met een heerlijk fris aperatief zaten we al snel op ons gemak. De bediening is vriendelijk en toegankelijk en vraagt netjes waar de ke...

Read full review

Op een dinsdagavond betraden we de met een moderne twist aangeklede Witte Zwaan in de Bilt. Na een net ontvangst en het aannemen van onze jassen kregen we een mooi plekje aangewezen. Met een heerlijk fris aperatief zaten we al snel op ons gemak. De bediening is vriendelijk en toegankelijk en vraagt netjes waar de keuken eventueel rekening mee dient te houden. We hadden allemaal het verrassingsmenu en dat was genieten van begin tot einde. Met een prettig tempo wisselden prachtig ogende en naar meer smakende gerechten af met mooie hapjes tussendoor. Alles was met aandacht vormgegeven, smaakte verrassend en werd opgediend op bijpassend servies. We hadden afwisselend huiswijnen of passende wijnen, beide keuzes stelde niet teleur. Bediening vond plaats door normaal en keukenpersoneel. Alles onder een korte toelichting. De hele avond een huiselijk gevoel gehad. Dat zie ik als compliment. Je betaald voor deze verwachtingen, maar dit was het meer dan waard. Hier komen we zeker nog eens terug.

SW at 07 March 2018

"geweldige avond!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Op 7 november hebben we een geweldige avond gehad in restaurant de Witte Zwaan in de Bilt! Het eten was een " belevenis", heerlijke amuses, fantastische gerechten met verrassende tussendoortjes! De bediening vriendelijk en gastvrij! Al met al in één woord super!

Joke van der Molen at 08 November 2017

"Culinair hoogstandje"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Met twee collega’s genoten van het Rising Star verrassingsmenu. En een verrassing was het! Je wordt meegenomen op een reis langs allerlei culinaire hoogstandjes afgewisseld met verrassende tussendoortjes. Een echte aanrader! Het restaurant biedt voldoende privacy, het personeel is uiterst vriendelijk en de sfeer gem...

Read full review

Met twee collega’s genoten van het Rising Star verrassingsmenu. En een verrassing was het! Je wordt meegenomen op een reis langs allerlei culinaire hoogstandjes afgewisseld met verrassende tussendoortjes. Een echte aanrader! Het restaurant biedt voldoende privacy, het personeel is uiterst vriendelijk en de sfeer gemoedelijk. We komen zeker nog een keer terug tijdens onze ontdekkingstocht naar restaurants in de omgeving van Utrecht.

Willem at 08 November 2017

"Weinig variatie"
7.0 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 7

Wij zijn nu twee keer geweest. De eerste keer in juli, nu in oktober. Opvallend was dat best veel amuses, gerechten en wijnen zowel in juli en oktober voorbij kwamen. Na afloop bestelden we koffie. We kregen een bonbon in de vorm van een nespresso cupje. Leuk maar ook al eerder gehad. Bij het betalen liet ze ons een...

Read full review

Wij zijn nu twee keer geweest. De eerste keer in juli, nu in oktober. Opvallend was dat best veel amuses, gerechten en wijnen zowel in juli en oktober voorbij kwamen. Na afloop bestelden we koffie. We kregen een bonbon in de vorm van een nespresso cupje. Leuk maar ook al eerder gehad. Bij het betalen liet ze ons een grapje zien dat aan de onderkant van het schoteltje een crème brulee zat. Leuk zo'n grapje maar niet als dat ook de vorige keer zo was. Los van alle herhalingen was het eten goed. Wel vonden we allemaal unaniem dat het voorgerecht het bijzonderst was. Veel smaken die samen nog mooier werden. Naarmate we meer richting het hoofdgerecht gingen werden de smaken minder spannend. Ook snapten we het tweede gerecht niet. Dat was niet in lijn met de andere gerechten omdat het pure Aziatische smaken waren. Kortom wij vonden de eerste keer leuk, de tweede keer waren we minden tevreden. We weten niet of we terugkomen gezien de beperkte variatie.

Marco at 15 October 2017

Map All restaurant deals in De Bilt

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

About De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, located in the 'old village' of De Bilt, is a delicious restaurant. Hospitality is highly valued and you will notice it! The menu is inspired by modern French cuisine. The fresh ingredients come from local producers. The amazing wines from countries all over the world complete the heavenly dishes. Do you also want to be pampered for an evening? Then come quickly to the Witte Zwaan.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Bilt

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities