Knife fork icon red

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

What 95 people say about De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Food
9.6
Service
9.4
Atmosphere
9.0
Write a review

"Top"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Top, heerlijke gerechten. Mooi van smaak en mooi opgediend. Vriendelijke bediening. Puntje van aandacht is de factuur.

Ronald Baas at 30 November 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 04 December 2019

Goedemiddag meneer Baas, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en recensie! We hopen u graag terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


3.7 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 3

De ideeën zijn leuk, maar slechts bij uitzondering goed uitgevoerd. De amuses waren goed, maar de daadwerkelijke gerechten waren afwisselend saai tot matig. De 'bijpassende' wijnen waren niet zo bijzonder en in het geval van de roggevleugel (die weinig smaak had) overstemde de wijn het gerecht volledig. Voor de prij...

Read full review

De ideeën zijn leuk, maar slechts bij uitzondering goed uitgevoerd. De amuses waren goed, maar de daadwerkelijke gerechten waren afwisselend saai tot matig. De 'bijpassende' wijnen waren niet zo bijzonder en in het geval van de roggevleugel (die weinig smaak had) overstemde de wijn het gerecht volledig. Voor de prijs die je hier betaalt had ik veel meer verwacht. De bediening was vriendelijk, maar wat afstandelijk en onhandig. De eerste paar gangen voelden nogal gehaast en toen moesten we ineens een half uur op een gang wachten. Tussendoor werd nog gevraagd of we een extra broodje wilden (kwaliteit luxe afbakbroodje van de AH), maar die kwam pas net voor de volgende gang. We voelden ons regelmatig een beetje vergeten, en dat terwijl we naast de keuken zaten en alle bediening dus langs ons kwam lopen. We hebben de rekening betaald na de 5e gang, omdat mijn vriend zich misselijk voelde (onduidelijk of het met het eten te maken had, maar wel vreemd) en we eigenlijk beiden liever naar huis gingen. We kwamen qua rekening uit op 185 euro voor 2x een gin tonic (die was wel erg lekker) 6 gangen (vooruit, daar hadden ze op gerekend) + 5 halve glazen wijn + een fles water van 5,50. Geen aanrader dus en nogal zonde van het geld.

Nah at 30 November 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 04 December 2019

Beste Dewi Heijnes, bedankt voor uw recensie en uitgebreide feedback. We vinden het uiteraard erg vervelend om te lezen dat u het diner op deze manier heeft ervaren en hadden dit graag op de avond zelf vernomen om er direct iets mee te kunnen doen. Helaas gaf u toen aan dat alles naar wens was en dat het eerder vertrekken niet in relatie stond met de kwaliteit van het eten. We willen dit toch graag compenseren met een dinerbon, zou u uw adresgegevens willen mailen naar [email protected]? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Danique Haaksman - team de Witte Zwaan


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Verrassend goed, sterwaardig. Ieder gerecht, maar ook zeker de amuses echte smaaksensaties. Kleine schilderijtjes en heerlijk bij elkaar passend.
Mooie proeverij van verschillende variaties met oesters. Ga zeker en heel snel nog een keer terug!

Ron at 09 November 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 09 November 2019

Goedemiddag Ron, hartelijk dank voor uw review! Leuk te lezen dat u zo heeft genoten. We hopen u graag terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Helemaal top!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben gisteravond gegeten bij de Witte Zwaan met 10 personen. Alle gerechten waren heerlijk en een plaatje om te zien.
Hele vriendelijke bediening en lekkere wijn. Kortom, wij hebben genoten en een topavond gehad! Hartelijk bedankt team de Witte Zwaan.

Betty Kriekaard at 03 November 2019
Danique Haaksman responded at 04 November 2019

Goedenavond mevrouw Kriekaard, hartelijk dank voor uw recensie! Fijn te lezen dat u heeft genoten! We hopen u graag weer terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Geweldig genoten"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Elke gang van ons 6 gangen arrangement wat een cadeautje en verassend..Minimaal en ster waardig

Ton Houweling at 31 October 2019
Verified
Danique Haaksman responded at 31 October 2019

Goedenavond meneer Houweling, hartelijk dank voor uw recensie! Leuk om te lezen dat u zo heeft genoten. Graag tot ziens in ons restaurant! Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan

Map All restaurant deals in De Bilt

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

About De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, located in the 'old village' of De Bilt, is a delicious restaurant. Hospitality is highly valued and you will notice it! The menu is inspired by modern French cuisine. The fresh ingredients come from local producers. The amazing wines from countries all over the world complete the heavenly dishes. Do you also want to be pampered for an evening? Then come quickly to the Witte Zwaan.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in De Bilt

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities