You can cancel your reservation at this restaurant any time.
What 427 people say about Zout & Citroen*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
De ontvangst is hartelijk en de bediening vriendelijk en flexibel. Met een Michelin menu van 95 euro pp wordt er wel aangestuurd op de upsell met extra gerechten en drank wat makkelijk leidt tot een verdubbeling van de kosten. Dit geeft eigenlijk geen comfortabel gevoel als je op alle extra’s actief nee moet zeggen....
Read full reviewDe ontvangst is hartelijk en de bediening vriendelijk en flexibel. Met een Michelin menu van 95 euro pp wordt er wel aangestuurd op de upsell met extra gerechten en drank wat makkelijk leidt tot een verdubbeling van de kosten. Dit geeft eigenlijk geen comfortabel gevoel als je op alle extra’s actief nee moet zeggen. In plaats van een kennismaking met het restaurant ligt hierdoor de nadruk op het optimaliseren van de omzet. De vinoloog vertelt weliswaar veel over de wijnen maar komt helaas toch wat ongeïnteresseerd over. Eten is lekker, maar als je uiteindelijk voor enkel drank en kaas ipv zoet nagerecht als aanvulling op het menu na een avondje alsnog 350 euro exclusief fooi afrekent, dan voelt dit toch een beetje uit verhouding. Tot slot zou de aankleding van het restaurant wat ons betreft iets warmer/gezelliger mogen.
Lekker eten met wijnen die heel goed bij de gerechten passen. Bediening was top.
Gewoon geweldig wat een heerlijkheid
Het was heerlijk!
Heerlijk gegeten met veel persoonlijk contact met de chef. Menu werd gemakkelijk aangepast aan de wensen. Tempo was prima! Geen urendurende zit wat wij als prettig ervaren hebben.
Map All restaurant deals in Oosterhout
About Zout & Citroen*
Cuisine: French
Restaurant Zout & Citroen* (Salt & Lemon) is situated in Oosterhout, a monumental building with a large peaceful garden. The interior of Zout & Citroen* is warm and modern.
The cuisine is French. With the special ingredients they try to stimulate all the senses. "The whole picture has to be right."
Zout & Citroen* makes maximum use of organic products. Yet for them, the quality of the food is at all times paramount.