Knife fork icon red

Auberge De Rousch

8,6 (103 reviews)
92%

What 103 people say about Auberge De Rousch

8.6
(103 reviews)
Food
8.6
Service
8.5
Atmosphere
8.8
92%
Write a review

8.3 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 8

Heerlijk gegeten in n mooie ambiance, met vriendelijk personeel. Kortom n aanrader!

Marianne Eijsvogels at 06 October 2020
Verified

5.3 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 8

Nadat we aankwam bij het reusachtige complex kwamen we door het volgen van de juiste kleur bordjes bij het restaurant. Hier werden we door een meneer naar een prachtig restaurant gebracht met uitzicht op een vijver.

Wij maakten gebruik van de restaurantweek waardoor er een aangepast menu was met twee keuzes, vle...

Read full review

Nadat we aankwam bij het reusachtige complex kwamen we door het volgen van de juiste kleur bordjes bij het restaurant. Hier werden we door een meneer naar een prachtig restaurant gebracht met uitzicht op een vijver.

Wij maakten gebruik van de restaurantweek waardoor er een aangepast menu was met twee keuzes, vlees of vis. Toen we vroegen of vegetarisch ook een optie was werden wij gek aangekeken en kregen we ook een dergelijke reactie. Gelukkig was dit na navraag te doen wel mogelijk.

In de gerechten die volgden was de samenhang ver te zoeken. Er werden voornamelijk veel verschillende groenten op een bordje geserveerd en en het was goed klaar gemaakt, maar niks complementeerde elkaar. Iets wat ik wel had verwacht bij dit restaurant. Ook de bediening verschilde erg van kwaliteit. Al met al niet echt overtuigd.

Uiteten at 30 September 2020
Verified

7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Goed gegeten, dat wel maar de communicatie moet beter ( je krijgt niet bij elk gerecht dat wat op het menu staat en daar wordt verder niet over gecommuniceert) en opmerkingen hierover worden met zichtbare irritatie ontvangen.

albin Ograjensek at 27 September 2020
Verified

"Vergane glorie"
6.0 Cuisine 5 | Service 5 | Atmosphere 8

Gisteren een drie-gangen-menu gegeten. Uiteraard kun je stellen dat de entourage in deze sprookjesachtige omgeving geweldig is. Jammer dat je op weg naar het restaurant langs nogal rommelige taferelen komt en onopgeruimde trays met glazen en borden. Wij wilden na lang niet meer te zijn geweest nog eens ervaren hoe h...

Read full review

Gisteren een drie-gangen-menu gegeten. Uiteraard kun je stellen dat de entourage in deze sprookjesachtige omgeving geweldig is. Jammer dat je op weg naar het restaurant langs nogal rommelige taferelen komt en onopgeruimde trays met glazen en borden. Wij wilden na lang niet meer te zijn geweest nog eens ervaren hoe het is om te eten in een toch wel toprestaurant. Helaas viel dat erg tegen. De fles witte wijn (Puglia) met als prijs €33,- was lekker, maar erg prijzig ten opzichte van de winkelprijs van € 8,30 en die vanaf de importeur en zonder BTW waarschijnlijk nog lager in prijs zal zijn voor de uitbaters. De favourizer (combinatie van een koud pompoensoepje met garnalen) was leuk bedacht en smaakte prima. De zalmcarpacio was mooi opgediend, maar had weinig smaak. Twee kleine sneetjes stokbrood staken nogal karig af bij dit voorgerecht. De zalm en de varkensmedaillons werden wederom mooi opgediend, maar jammer dat de sauzen niet apart werden geserveerd, waardoor de vis en het vlees hun best moesten doen om niet te verdrinken. Wederom weinig vreugde voor de smaakpupillen. De frietjes kwamen pas veel later dan het eten en na twee keer vragen werd toch uiteindelijk (de frietjes waren al nagenoeg op) de mayonaise gebracht. De wijn werd door oplettende obers/serveersters bijgeschud, maar moest zelf worden bijgevuld. Vreemd terwijl er toch een stuk of vier obers/serveersters rond liepen. Er ontbrak systeem in de bediening. Het toetje was prima, maar gemalen Oreo koekjes en ijs doen het natuurlijk altijd goed. Hier wederom jammer dat het groen nog aan sommige aardbeien zat. Kortom, in vergelijking met vroeger zijn de prijzen er niet beter op geworden, maar is het predikaat van toprestaurant niet meer passend. Er is behoorlijk wat huiswerk te doen voor de uitbaters om niet verder af te glijden en alleen een klantenbestand over te houden dat komt, zodat aan hun omgeving kunnen vertellen dat ze in de Auberge zijn gaan eten. Wat ons betreft viel de hernieuwde kennismaking nogal tegen en waren de woorden die in ons op kwamen 'vergane glorie'.

Albert Helsper at 26 September 2020
Verified

"Bijzonder mooie locatie"
9.3 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 10

Ooit hielden we hier ons trouwfeest, een hele romantische locatie en heerlijk gegeten! Bijzonder om er weer eens te zijn.

christina ruijzendaal at 19 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Heerlen

Kloosterkensweg 17 6419 PJ Heerlen

About Auberge De Rousch

You can enjoy a special menu at Restaurant Auberge De Rousch in Heerlen. The atmosphere in the old inn is relaxed and relaxed. Hospitality is always at number 1: you get the space you are looking for. The kitchen team combines traditional Burgundian cuisine with modern insights. The large and small cards are therefore extremely versatile and have something for everyone. The dishes on the menu are often seasonal. Be surprised by the chef and his kitchen team!

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities