Knife fork icon red

't Ambachthuys

€37.50

Fabuleus 3-course menu!

't Ambachthuys

9,4 (112 reviews)

Fabuleus 3-course menu! €37.50

Reserve a table

Deal
Fabuleus 3-course menu!
€37.50

Restaurant 't Ambachthuys has been chosen as one of the best restaurants of the Restaurant Week 2019 in Rotterdam.

The guests of the Restaurant Week have rewarded restaurant 't Ambachthuys with a beautiful 9.58. And we have great news! Restaurant 't Ambachthuys would like to celebrate this with us and therefore they will serve a delicious dinner.

Book now and enjoy the fabuleus 3-course menu! for just €37.50.

Please note, the number of tables is limited.

Reserve a table Reserve a table
  • Reservable till 02 April 2020
  • Not in combination with other offers
  • The price of the deal is per person
  • Reserve for free and pay in the restaurant
  • Only valid for online reservations through www.diningcity.nl

What people say of 't Ambachthuys

9.4
(112 reviews)
Food
9.3
Service
9.6
Atmosphere
9.2
Write a review

"Ontspannen dineren"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Prettige ontvangst in inderdaad een Ambachtshuis. De zwarte brigade verstond het ambacht van het koken, maar bovenal ook het opmaken van de gerechten. Deze werden uitgeserveerd door de witte brigade, die eveneens geen gezel meer waren.
Kortom heerlijk dineren in een prettige ambiance.

Riekje at 19 May 2017

"Kundig en flexibel"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Met 4 personen gegeten als onderdeel restaurantweek. Mooi menu,met de mogelijkheid om een vegetarische variant te kiezen.Smakelijke amuse, lekker brood, fantasierijk opgemaakte borden, heel goed eten. Passende wijnen.Attente ,kundige bediening. Adekwaat tempo in bediening. Restaurant is aan te raden.

Arie Langstraat at 18 May 2017

"Beter dan voorganger maar ruimte tot verbetering"
7.7 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 7

We hadden een basis ober welke het echt uitstekend en voorkomend deed. Diverse keren werd hij echter vervangen door een collega welke niet liet zien enige arbeidsvreugde of consumenten vriendelijkheid te hebben. Jammer goede en vriendelijke bediening is een belangrijke pijler voor consumentenvreugde.
We hadden het ...

Read full review

We hadden een basis ober welke het echt uitstekend en voorkomend deed. Diverse keren werd hij echter vervangen door een collega welke niet liet zien enige arbeidsvreugde of consumenten vriendelijkheid te hebben. Jammer goede en vriendelijke bediening is een belangrijke pijler voor consumentenvreugde.
We hadden het uitgebreide restaurantweek menu. Goed niveau doch we hopen dat de kok nog net wat meer raffinement er in kan stoppen om zo enige 'jodelmomenten' te creëren.
'Jeukmomenten' voor ons waren: de veel te hoge temperatuur in de locatie (we zaten onder de trap), de gemiddeld stevige prijzen van de wijnkaart (de opslag op de wijnen is van het niveau sterrestaurant en dat is niet juist) en de melding nee we doen niet aan kraanwater maar we doneren geld (€ 3,50 per karafje) aan Afrika per karaf kraanwater. Mijn advies: als gasten een fles wijn bestellen geef het water gratis en laat de gasten zelf keuzes maken of ze wel of niet willen doen aan goede doelen. En er met echt wat gedaan worden aan de temperatuurbeheersing met de keuken in het restaurant zelf.
Mogelijk komt bovenstaande kritisch over maar het is bedoelt als hulp om het nog beter te maken. Per saldo zijn we blij met de nieuwe invulling van dit restaurant en het heeft de potentie om een succes te worden want de basis is gewoon goed.

Leo at 14 May 2017

"Als een engeltje op je tong....."
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

In één woord: VOORTREFFELIJK!

C.J. Schepers - Leentvaar at 14 May 2017

"Echt ambacht!"
8.7 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 8

We heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer. Rustig en een goede bediening. De smaakverrassingen met het daar bijbehorende wijn-arengentment waren perfect. Het geheel was voor ons in een uitstekende balans.

Aad Moree at 13 May 2017

Map All restaurant deals in Rotterdam

Kerkstraat 10 3054 NC Rotterdam

About 't Ambachthuys

In the national monument 'Het Oude Raadhuis van Hilegersberg' you will find Restaurant t' Ambachthuys. A beautiful building modern and tastefully decorated. Restaurant t' Ambachthuys attaches great importance to hospitality. The basis is the classic French cuisine, but there is always room for new techniques, taste combinations, and creative ideas. The chef is inspired by seasonal and fresh products. Dishes of the best quality and purest flavors. Be surprised by the most amazing dishes! Book a table at Restaurant t' Ambachthuys.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities