Knife fork icon red

De Jonge Dikkert

8,8 (1169 reviews)
99%

What 1169 people say about De Jonge Dikkert

8.8
(1169 reviews)
Food
8.8
Service
8.8
Atmosphere
8.7
99%
Write a review

7.3 Cuisine 7 | Service 7 | Atmosphere 8

Mooie ambiance, aardige maar wisselend attente bediening.

Wietze van der Veen at 24 August 2010

8.3 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 9

Leuke omgeving / sfeer om te eten.
De bediening is uitstekend. Heren zien er keurig uit het uniform van de dames mag wel iets meer richting de uitstraling van de heren.
Eten was lekker vooral de kleine gerechten tussendoor wel vonden wij dat de vis iets meer smaak kon bevatten.

Esther Pouw at 24 August 2010

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het eten was een feestje voor de smaakpapillen! Ik zelf had bij de reservering aangegeven dat ik geen vis eet en meteen bij de vraag of we een keuze hadden kunnen maken werd al gemeld dat het voorgerecht aangepast zou worden voor mij. Het extra tussengerecht was bereid met lagoustine en ook dat werd perfect aangepas...

Read full review

Het eten was een feestje voor de smaakpapillen! Ik zelf had bij de reservering aangegeven dat ik geen vis eet en meteen bij de vraag of we een keuze hadden kunnen maken werd al gemeld dat het voorgerecht aangepast zou worden voor mij. Het extra tussengerecht was bereid met lagoustine en ook dat werd perfect aangepast, zodat ik ook heerlijk mee kon doen met dit extraatje. Het wijnarrangement paste ook perfect bij de gerechten, kortom: een heerlijke avond met geweldige smaaksensaties, attent personeel en goed gezelschap. Een echte AANRADER dus.

Katy Huizer at 24 August 2010

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een grote dikke tien! Ik vond het echt een beleving. Wilde er al een hele tijd een keer eten, maar kwam er helaas niet van. Gisteren binnenkomend maakte het restaurant gelijk een grote indruk qua sfeer en vriendelijkheid en het eten zelf was een geweldige beleving. Echt heerlijk gegeten en van de sfeer genoten. Ga er zeker nog een keer naartoe!

Carine de Wilde at 24 August 2010

Map All restaurant deals in Amstelveen

Amsterdamseweg 104a 1182 HG Amstelveen

About De Jonge Dikkert

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen is located in a typical Dutch sawmill from 1672. The characteristics and unique elements of the mill have been incorporated into the modern interior. Restaurant De Jonge Dikkert also has a spacious bar and a large sunny terrace. At De Jonge Dikkert we cook with what the country has to offer. The aim is to get eighty percent from Dutch soil and from Dutch waters. Unexpected and surprising combinations of pure ingredients. The kitchen is characterized by words: Authenticity, sustainability, and health. The culinary creations of the chef are simple but oh so well executed. Book a table quickly and experience the purity at De Jonge Dikkert!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amstelveen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities