Knife fork icon red

De Jonge Dikkert

8,8 (1169 reviews)
99%

What 1169 people say about De Jonge Dikkert

8.8
(1169 reviews)
Food
8.8
Service
8.8
Atmosphere
8.7
99%
Write a review

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Een heerlijke sfeer gecombineerd met uitstekend eten en bijpassende wijnen. Een aanrader voor iedereen die hiervan houdt!

Koen at 25 August 2010

8.3 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 9

Mooi sfeervolle zaak met zeer correcte bediening. Goed mooi opgemaakte gerechten. Heb genoten! Prijs van de wijnen ook zeer goed!
Misschien enige minpuntje: het tussengerecht van €9,50 maakt - mits gekozen - het uitstapje al snel fors duurder en dat is nou net niet de bedoeling van de restaurantweek lijkt me...

Rogier Kemme at 24 August 2010

7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

Weer een mooie avond gehad bij de Jonge Dikkert. Mooie gerechten, hoewel ik niet weg was van de zoete accenten in het voorgerecht en het tussengerecht. Het tussengerecht viel daarbij ook een beetje tegen qua samenstelling. De steak van sukade daarentegen was een verrassend en zeer smakelijk gerecht.

Eve at 24 August 2010

8.7 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 8

De gerechten waren stuk voor stuk smaaksensaties.De uitleg over de gerechten was heel goed. Al met al een zeer geslaagde avond.Zeker een aanrader.

Gerda Verbeek at 24 August 2010

8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Niet gewoon eten, maar proeven: dat was de beste manier om te genieten van de heerlijke gerechten bij De Jonge Dikkert. Het allerlekkerst: de extra gang die wij hadden besteld. Die bestond op uit op twee manieren bereide langoustines. Die ene langoustine in een coconnetje van ragfijne deegsliertjes die knapperden in...

Read full review

Niet gewoon eten, maar proeven: dat was de beste manier om te genieten van de heerlijke gerechten bij De Jonge Dikkert. Het allerlekkerst: de extra gang die wij hadden besteld. Die bestond op uit op twee manieren bereide langoustines. Die ene langoustine in een coconnetje van ragfijne deegsliertjes die knapperden in je mond! De bediening was heel vriendelijk en correct en de gangen volgden elkaar net zo snel of langzaam op als wij wilden. Een restaurant om naar terug te gaan dus.

Gertje Joukes at 24 August 2010

Map All restaurant deals in Amstelveen

Amsterdamseweg 104a 1182 HG Amstelveen

About De Jonge Dikkert

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen is located in a typical Dutch sawmill from 1672. The characteristics and unique elements of the mill have been incorporated into the modern interior. Restaurant De Jonge Dikkert also has a spacious bar and a large sunny terrace. At De Jonge Dikkert we cook with what the country has to offer. The aim is to get eighty percent from Dutch soil and from Dutch waters. Unexpected and surprising combinations of pure ingredients. The kitchen is characterized by words: Authenticity, sustainability, and health. The culinary creations of the chef are simple but oh so well executed. Book a table quickly and experience the purity at De Jonge Dikkert!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amstelveen

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities