Knife fork icon red

De Jonge Dikkert

8,8 (1099)

What people say of De Jonge Dikkert

8.8
(1099 reviews)
Food
8.8
Service
8.8
Atmosphere
8.7
Write a review

"Verwennerij"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Het diner with stars was een ware verrassing. Wat een heerlijke smaaksensaties!

Petra Caspers at 02 July 2019

6.7 Cuisine 6 | Service 8 | Atmosphere 6

Eten was oké, maar niets bijzonders. We zaten op het terras vanwege de hitte, maar kleine tafeltjes en geen sfeer. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Yola De vries at 27 June 2019

"Gewoonweg heerlijk!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Dit was de 2e keer dit jaar dat we hier kwamen. En al vele keren eerder. Het blijft een briljant van een restaurant. Ook dit keer weer het 3-gangen Molenaarsmenu, wat voor onze voldoende is. 6-gangenmenu zou voor ons gewoon teveel zijn. Het was wederom uitstekend. Eugene en zijn keukenbrigade weten gewoon iets op tafel te zetten waar je naar uitkijkt. Het plaatje, de smaak, heerlijk. Leuk detail: voor 1e Kerstdag hebben we al gereserveerd. We willen er gewoon weer bij zijn en genieten. Maar voor die tijd zien ze ons weer.

Otto at 24 March 2019

"Een heerlijke avond uit!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Niet alleen de kwaliteit van het eten is fantastisch, ook van de combinaties en de heerlijke sauzen hebben we genoten. Elk bord was een plaatje op zich!Ee

Trudy Thijssen at 23 March 2019

8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Leuk restaurant, mooi ingericht, op een donderdagavond voor 3/4 vol. Personeel was attent en vriendelijk. Gerechten allemaal heel lekker en afwisselend/verrassend. De skrei was echt te zout, over het lam waren de meningen verdeeld, aan de zoute kant. Net als andere gasten hebben opgemerkt: er zit veel te veel tijd tussen de gangen, dat moet echt sneller, zeker bij een 5 gangen menu. Porties waren prima van omvang. Leuke amuse en lekker brood. De bijpassende wijnen waren prima. Al met al een leuke, maar wel lange, avond.

Lonneke at 22 March 2019

Map All restaurant deals in Amstelveen

Amsterdamseweg 104a 1182 HG Amstelveen

About De Jonge Dikkert

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen, is situated in an unique Dutch windmill which was built in 1672.
Restaurant “De Jonge Dikkert” has a great bar for drinks. The first floor of the windmill is a private dining room for lunch or diner. In the summer the restaurant also serves on the terrace, surrounded by hornbeam.

We cook with ingredients that the season has to offer us. Our goal is to work with mainly local ingredients and produce. Specifically, we aim to cook with 80% local ingredients and the other 20% will be imported from abroad. With unexpected combinations we create surprising dishes that consist of only pure and fair ingredients. Authenticity, sustainibility and health are key words in our kitchen.


Besides an extensive à la carte there are also several specials, like Menu Jeunes Restaurateurs d'Europe.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Amstelveen
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities