Knife fork icon red

Hof van Herstal

8,6 (195)

What people say of Hof van Herstal

8.6
(195 reviews)
Food
8.9
Service
8.6
Atmosphere
8.3
Write a review

"Sfeervol dineren in een prachtige ambiance"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Wij komen er al jaren graag en geregeld bij Hof van Herstal in Echt, en worden altijd hoffelijk en gastvrij ontvangen. Bij binnenkomst nemen we graag even plaats in de lounge voor het nuttigen van een aperitiefje. Zeker als ’s winters de open haard brand is het er heerlijk vertoeven. ’s Zomers dineren we buiten op het voor een gedeelte schaduwrijk terras met uitzicht over de landerijen. De inrichting van de zaak is adembenemend sfeervol ingericht door mevrouw Giny Bruggeman. Raak er maar niet op uitgekeken. Onze keus gaat ook deze keer weer uit naar het gastronomisch menu. Specialiteit van de Meesterkok Martin Bruggeman is wild. Wildavonden zijn een aanrader. Reserveren is een must. Martin weet dat we liefhebbers zijn van wild en verrast ons met zijn keukenbrigade om ons de mooiste creaties afwisselend met andere heerlijke gerechten te serveren. Een lust voor het oog. Het was gezellig druk. Petje af voor de bediening. Erik brengt met flair de prachtig opgemaakte borden, kleine schilderijtjes rond. Ondanks de drukte neemt hij zich de tijd voor een duidelijke, goede tekst en uitleg van het gerecht. Komt geregeld vragen of alles naar wens is of voldoende. Heel attent. Oog voor de gast. Sommelier Carla schenkt ons de mooiste wijnen in en vertelt enthousiast over de achtergrond en herkomstgebieden. Bent u in de buurt dan is het zeker de moeite waard om voor dit restaurant (bib-gourmand, nog steeds geen ster) om te rijden.

CHAPEAU Martin, Giny en Team Hof van Herstal. Tot gauw.

Ria & Huub at 04 December 2018

"Smullen van wild bij Hof van Herstal in Echt"
9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Afgelopen vrijdag hebben wij met vrienden gegeten bij Hof van Herstal. Na een hartelijke ontvangst en een aperitief, zijn we aan tafel gegaan. Carpaccio van hert, tussengerecht van wild zwijn en als hoofdgang fazant. Alle gerechten voorzien van een lekkere bijpassende wijn. Ook de fazant, die gauw te droog wordt, was fantastisch lekker mals en smeuïg gehouden. Na gezellig meer dan 4 uur gegeten, gedronken en gepraat te hebben, zijn we zeer voldaan naar huis gegaan.

Cornelis at 25 November 2018

"Culinair top in een zeer gezellige Limburgse ambiance!"
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

De ontvangst is altijd hartelijk! We hebben genoten van een aperatief met een lekkere amuse. Zowel het voorgerecht als hoofdgerecht waren overheerlijk. Lekkere smaakcombinaties en de opmaak van de borden was een lust voor het oog. Hoge kwaliteit is belangrijk en dat merk je aan de adviezen die de eigenaar geeft bij de keuze die je maakt. Ook de wijnkeuze is steeds weer “spijker op de kop”. Wij komen steeds graag hier terug!

Victor van den Hurk at 24 November 2018

"Top! Wij komen terug!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk 4 gangen menu gegeten met keuzes voor maar 36 euro. De eigenaar/chefkok kon het menu zonder problemen aanpassen ivm mijn allergie. Super! Heb echt fantastisch gegeten. Dank! Omdat wij geen verstand van wijn hebben, lieten we ons verrassen. Kunnen we iedereen aanraden. Attente en vriendelijke bediening. De eigenaar kwam nog even vragen of alles naar wens was. Fijn die aandacht. We hebben een prachtige avond gehad en komen binnenkort terug.

Marian at 23 November 2018

"Wéér geprobeerd, nooit meer..!!"
5.3 Cuisine 8 | Service 4 | Atmosphere 4

Bij binnenkomst onvriendelijk ontvangen door de ober..! Eten was prima, wij gaat echt ‘n keer of drie “over de kop”, erg jammer.!! De eigenaar was wéér erg nadrukkelijk aanwezig, ook bij het verlaten van het restaurant kregen we nog wat roddels te horen van gasten die geweest waren......! (Nu zijn wij aan de beurt).
Erg jammer, de vrouwelijke bediening was zeer attent, de ouder ober gooide net niet het eten op tafel..
Dit was dus echt de laatste keer!

Gooze at 23 November 2018

Map All restaurant deals in Echt

Pepinusbrug 8 6102 RJ Echt

About Hof van Herstal

Welcome at Restaurant Hof van Herstal. The lounge with the fireplace gives you a warm welcome on a cold wintersday. In the restaurant you have a beautiful view over the landscapes of the 'Abdij van Lilbosch', with on the right side the old 'Kastanjelaan'. A view that gives you a feeling of calmness.
On a pleasant summerevening you can sit and relax on our terrace and enjoy the peaceful surroundings.
The scent of the warm farmland mingles with the scent of all the delicious dishes, which are prepared in our kitchen.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Echt
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities