Knife fork icon red

De Wintertuin - Chateau De Raay

8,4 (69)

What people say of De Wintertuin - Chateau De Raay

8.4
(69 reviews)
Food
8.6
Service
8.4
Atmosphere
8.2
Write a review

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Het eten was van topkwaliteit. We werden snel en vriendelijk geholpen. Niet lang hoeven te wachten tussen gerechten door. Mooie locatie in natuuromgeving. Enigste klein minpuntje was de "aankleding" van de koffie. Dit had wat royaler gekund.

Ron at 18 March 2019

"eten is prima maar bediening is slecht"
4.7 Cuisine 8 | Service 2 | Atmosphere 4

op basis van de recensies gekozen om hier te eten. maar wat een teleurstelling. sfeer en bediening zijn slecht. men weet niet wat er op tafel komt.
vantevoren allergie doorgegeven maar men weet van niets. lege glazen blijven staan wijn wordt pas geschonken als eten op tafel staat. enzovoort en zo verder.
dus NOOIT meer. het eten is goed maar de rest waardeloos

ruud holzel at 26 August 2018

"Perfecte ambiance, eten en bediening goed en uitstekend wijnarrangement"
8.0 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 9

In de bijzonder fraaie ambiance van de wintertuin was het gezellig rumourig, niet te stijf. Zo ook de bediening, vlot en bijzonder vriendelijk maar niet altijd op de hoogte van alle ins en outs. Het eten was fraai opgemaakt, een zeer goede cuisson en zeker smakelijk, maar mist net iets verfijning om in aanmerking te komen voor een michelin-ster. Ook zijn de porties aan de grote kant, vooral het hoofdgerecht en toen er de friet met mayonaise bij werd geserveerd, viel ons de mond open. De bij iedere gang geserveerde wijnen waren, zonder uitzondering, perfect. Jammer dat het duurste gerecht, de kreeft, stéénkoud gereserveerd werd. Het was niet erg dat, ondanks dat het er niet bij stond, het een koud gerecht was, maar je hebt koud en stéénkoud. En dit kenbaar gemaakt, werd er ook niets mee gedaan, als "doorgeven aan de keuken". Ook het kaasplankje viel wat tegen, zeker tegenover de foto op de webste. Desondanks een zeer geslaagde avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar!

JHL Goumans at 26 August 2018

"Heerlijke avond met voortreffelijk eten!"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Een heerlijke avond, uitstekend verzorgd met vriendelijke bediening. Gerechten zelf kunnen kiezen van de kaart en deze waren voortreffelijk!! In de keuken liep niet alles gesmeerd, daardoor zat er veel tijd tussen de gangen, de kok kwam hiervoor persoonlijk aan tafel om excuus te maken. Gezien het heerlijke weer en in plekje op het terras heeft het ons niet gestoord. 1 puntje van kritiek, een lichtje op tafel maakt het af.

AB at 06 August 2018

"Winnaarsmenu"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het was lekker, sfeervol en goed verzorgd.

henk at 04 May 2018

Map All restaurant deals in Baarlo

Raayerveldlaan 6 5991 EN Baarlo

About De Wintertuin - Chateau De Raay

This wonderful restaurant serves culinary extraordinary dishes so you will be surprised by their exquised taste. The location complements the kitchen and will give you the impression of dining outside even in winter time.

Reserve a table
All restaurant deals in Baarlo
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities