Knife fork icon red

De Wintertuin - Chateau De Raay

8,3 (72 reviews)

What people say of De Wintertuin - Chateau De Raay

8.3
(72 reviews)
Food
8.5
Service
8.3
Atmosphere
8.1
Write a review

"Perfecte ambiance, eten en bediening goed en uitstekend wijnarrangement"
8.0 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 9

In de bijzonder fraaie ambiance van de wintertuin was het gezellig rumourig, niet te stijf. Zo ook de bediening, vlot en bijzonder vriendelijk maar niet altijd op de hoogte van alle ins en outs. Het eten was fraai opgemaakt, een zeer goede cuisson en zeker smakelijk, maar mist net iets verfijning om in aanmerking te...

Read full review

In de bijzonder fraaie ambiance van de wintertuin was het gezellig rumourig, niet te stijf. Zo ook de bediening, vlot en bijzonder vriendelijk maar niet altijd op de hoogte van alle ins en outs. Het eten was fraai opgemaakt, een zeer goede cuisson en zeker smakelijk, maar mist net iets verfijning om in aanmerking te komen voor een michelin-ster. Ook zijn de porties aan de grote kant, vooral het hoofdgerecht en toen er de friet met mayonaise bij werd geserveerd, viel ons de mond open. De bij iedere gang geserveerde wijnen waren, zonder uitzondering, perfect. Jammer dat het duurste gerecht, de kreeft, stéénkoud gereserveerd werd. Het was niet erg dat, ondanks dat het er niet bij stond, het een koud gerecht was, maar je hebt koud en stéénkoud. En dit kenbaar gemaakt, werd er ook niets mee gedaan, als "doorgeven aan de keuken". Ook het kaasplankje viel wat tegen, zeker tegenover de foto op de webste. Desondanks een zeer geslaagde avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar!

JHL Goumans at 26 August 2018

"Heerlijke avond met voortreffelijk eten!"
9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Een heerlijke avond, uitstekend verzorgd met vriendelijke bediening. Gerechten zelf kunnen kiezen van de kaart en deze waren voortreffelijk!! In de keuken liep niet alles gesmeerd, daardoor zat er veel tijd tussen de gangen, de kok kwam hiervoor persoonlijk aan tafel om excuus te maken. Gezien het heerlijke weer en ...

Read full review

Een heerlijke avond, uitstekend verzorgd met vriendelijke bediening. Gerechten zelf kunnen kiezen van de kaart en deze waren voortreffelijk!! In de keuken liep niet alles gesmeerd, daardoor zat er veel tijd tussen de gangen, de kok kwam hiervoor persoonlijk aan tafel om excuus te maken. Gezien het heerlijke weer en in plekje op het terras heeft het ons niet gestoord. 1 puntje van kritiek, een lichtje op tafel maakt het af.

AB at 06 August 2018

"Winnaarsmenu"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het was lekker, sfeervol en goed verzorgd.

henk at 04 May 2018

"Beter Baarlo"
9.0 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 8

Drie gangen menu restaurantweek. Amuse en iedere gang lust voor oog en smaak. Mooie omgeving.

Michiel at 19 March 2018

"Lekker gegeten, wel beetje weinig"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, zeer verfijnde smaken!
Zeer aardig personeel!
Alleen de hoeveelheid op het bord was wel wat weinig...

Els at 19 March 2018

Map All restaurant deals in Baarlo (Limburg)

Raayerveldlaan 6 5991 EN Baarlo (Limburg)

About De Wintertuin - Chateau De Raay

Restaurant de Wintertuin - Chateau De Raay is located in Baarlo. The restaurant is located in the courtyard of a former castle. The impressive glass winter garden connects the two outbuildings with the castle tower. The real Limburg cuisine together with international cuisine, both at the best level. In the luxury restaurant, you can enjoy the chef's culinary dishes. Experience it for yourself and book a table at Restaurant de Wintertuin - Chateau De Raay!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Baarlo (Limburg)

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities