Knife fork icon red

Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

8,0 (70)

What people say of Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

8.0
(70 reviews)
Food
8.2
Service
7.9
Atmosphere
8.0
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Het was geweldig. wij hebben heerlijk gegeten, alles lekker vers en goed bereidt !

Helen Groenendijk-Binkhorst at 25 April 2019

"Lekker genieten "
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Gezellig.en lekker gegeten

Krux at 01 April 2019

"Lekker eten in mooie omgeving"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het eten was heerlijk en heel fijn dat er geen vast menu was, maar dat je zelf drie gerechten uit d kaart mocht kiezen.

Ton at 21 March 2019

"NIET MEER WAT HET GEWEEST IS"
3.3 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 2

In het kader van de restaurantweek dit ooit zo indrukwekkende restaurant bezocht. Maar anno 2019 heeft het veel ingeleverd. Bij aankomst is het onduidelijk waar de toegang is en nog het meest in het oog springend is het felle tl-licht uit de keuken. Er was geen ontvangst dus hebben we voor onze jassen een plek gezocht en gewacht. Men bleek vervolgens niet over de reservering van de restaurantweek te beschikken hoewel wij die op de mail op onze telefoon bij ons hadden. Het resultaat was dat wij in een tochtig uithoekje van het restaurant geplaatst werden. Maar enfin we konden tegen betaling wat brood bestellen hetgeen men helaas vergat om te brengen. Het menu van de restaurantweek was de gebruikelijke kaart met omgerekend € 5,- korting op het viergangen menu. De door ons gekozen menu's waren goed en netjes geserveerd maar geen culinaire toppertjes. De hoeveelheid soep was veel te veel voor een viergangen menu en er ontbraken de bij veel restaurants in deze week gebruikelijke feestelijke amuses. Er werd niet geinformeerd hoe wij het rundvlees gebakken wilde hebben zodat dit wat rauw op ons bordje lag. Men zag gelukkig zelf al in dat het allemaal niet echt lekker liep en men bood uit eigen beweging een gratis thee na het eten aan, dat kun je toch niet weigeren. Het blijft een onderscheidend gebouw in een prachtige omgeving en een inrichting waar ooit aandacht aan gegeven is. Maar het operationele stuk kan is onze optiek nog een paar hele mooie grote stappen maken zodat het in lijn komt de omgeving.

Ton Roselle at 17 March 2019

"Heerlijk gegeten"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Via een dinercitybon hebben wij heerlijk gegeten bij hotel restaurant kasteel Erenstein. Alles was prima in orde met een leuke en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

H. Brondsema at 21 February 2019

Map All restaurant deals in Kerkrade

Kerkradersteenweg 4 6468 PA Kerkrade

About Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

At Restaurant Kasteel Erenstein you can enjoy in a special environment: thick castle walls, creaking staircases, sparkling chandeliers and a beautiful location. You can go here for a extensive romantic dinner for two, but also for a cozy dinner with the family.

The chef cook Rob Verhoeven and his kitchen staff will surprise you with delicious dishes of French and Mediterranean cuisine. These culinary delights are combined with specially selected wines from the wine list, guarantees a unique taste experience.

Brughof brasserie serves a snack and a drink, a cup of coffee with cake, or a cozy High Tea.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Kerkrade
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities