Knife fork icon red

Rijnzicht*

9,5 (71)

What people say of Rijnzicht*

9.5
(71 reviews)
Food
9.9
Service
9.8
Atmosphere
8.8
Write a review

"Wauw!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Alles klopte, fantastische mensen en de passie straalt ervan af. Passie voor eten en voor de gast. Het was een feestje.

Nena at 30 March 2019

8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Alle gerechten zijn echt een lust voor het oog, en daarnaast ook nog voor de mond. Prettige bediening, zeer deskundig. Leuk dat verschillende koks ook langs komen. De inrichting vonden wij wat koel, maar de rest maakte dat meer dan goed.

Manfred at 27 March 2019

"verrassende amuses, heerlijk eten"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

zeer verrassende amuses, een uitstekend begin van een heerlijke lunch.

Trudy at 26 March 2019

"Met recht een culinair avontuur"
8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Gul en heel bijzonder eten. Of het nu een van de vele amuses is, of een erop volgende gerecht, je wordt steeds weer verrast. En met regelmaat op het verkeerde been gezet, door het contrast tussen wat je ziet en wat je proeft. Zo blijkt iets wat verkoold lijkt, erg lekker te zijn.

Het experimentele karakter gaat tot het randje. Maar nergens vond ik dat het avontuur ten koste van de smaakbeleving ging. En de bediening is heel attent, informeel en professioneel. Het jeugdig enthousiasme spat er werkelijk vanaf. Mooi dat de gerechten worden uitgeserveerd door de keukenbrigade zelf. Dat directe contact voegt veel toe.

Enig minpuntje voor ons: de ruimtelijke sfeer. Zwart kan, maar dan als contrast voor wat spetterende kleur. Het is toch niet de bedoeling dat zo’n gastvrij huis een grafsfeer uitstraalt? Mijn naam hiervoor: dictaat van een binnenhuis ayatollah! Luister nooit meer naar zo iemand, zou mijn advies zijn!

Ruimtelijke omgeving beïnvloedt indringend of iemand zich prettig, thuis voelt. Luie architecten negeren dat aspect, spelen slechts met hun lineaaltje. Dat thuis laten voelen doen jullie nu prima via je prettige aanwezigheid, maar het kan dus nog effectiever.

Fred van Leeuwen at 26 March 2019

9.3 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 8

Een heerlijke verrassing in het kwadraat! We gaan nogal eens uit eten en ook regelmatig in sterrenrestaurants, maar Rijnzicht heeft ons echt verrast. Wat een prachtige kunstwerkjes en bijzondere overheerlijke smaken; innovatief, creatief, passie en liefde. Een mooi passend wijnarrangement, prima personeel en een charmante, deskundige gastvrouw. Wat wil je nog meer..... Rijnzicht is zijn ster dubbel en dwars waard.

Els Berkman at 25 March 2019

Map All restaurant deals in Doornenburg

Sterreschans 15 6686 MS Doornenburg

About Rijnzicht*

Situated in between the historic castle of Doornenburg and Fort Pannerden, you'll find restaurant Rijnzicht. Recently awarded with their first Michelin star!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Doornenburg
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities