To offer the best service possible this website makes use of cookies.
Knife fork icon red

Monarh*

9,4 (21 reviews)

What people say of Monarh*

9.4
(21 reviews)
Food
9.7
Service
9.5
Atmosphere
9.1
Write a review

"Culinaire belevenis met een zwart randje."
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

Heerlijke gerechten, fantastisch opgemaakt met gebruikmaking van de meest aparte ingrediënten en geserveerd door erg aardige en voorkomende bediening. Echter, een naar mijn mening, te hoge prijs voor een glas wijn in een arrangement ( € 9,-) met een inhoud die te wensen over laat was een storend element. Waar ik me ...

Read full review

Heerlijke gerechten, fantastisch opgemaakt met gebruikmaking van de meest aparte ingrediënten en geserveerd door erg aardige en voorkomende bediening. Echter, een naar mijn mening, te hoge prijs voor een glas wijn in een arrangement ( € 9,-) met een inhoud die te wensen over laat was een storend element. Waar ik me nog het meest aan stoorde was het feit dat een verzoek om een glas plat (kraan) water werd gehonoreerd uit een al aangebroken fles, maar dat die ook werd teruggevonden op de rekening voor een prijs van € 6,50. Dit vind ik klantonvriendelijk en getuigt van weinig service. Kwalijke zaak !!!

Joop Vroomen at 09 November 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Zoals aan de sterren te zien is, was het een uitstekende avond om iets te vieren. Wel wil ik graag de opmerking maken over de vraag na het menu, of je nog zin hebt in een kopje koffie. Niks mis mee, maar er werd niet gevraagd of het een gewone of een aangeklede koffie moest zijn. Op deze manier kregen we een aangekl...

Read full review

Zoals aan de sterren te zien is, was het een uitstekende avond om iets te vieren. Wel wil ik graag de opmerking maken over de vraag na het menu, of je nog zin hebt in een kopje koffie. Niks mis mee, maar er werd niet gevraagd of het een gewone of een aangeklede koffie moest zijn. Op deze manier kregen we een aangeklede koffie. Heel veel lekkere dingen, maar voor mij was dat niet nodig. Ik had die vraag dus wel op prijs gesteld.

Lenie Gordebeke at 09 October 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Genoten van een gezellige en sfeervolle avond. Met verrassende gerechten en mooie bijpassende wijnen. We komen zeker nog eens terug!

A. Neelen at 03 October 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastisch 5-gangen menu gegeten met de nodige smaakexplosies van de verschillende gerechten, service was helemaal top

Lisa at 03 October 2019
Verified

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Ontzettende mooie beleving met een geweldige smaaksensatie

Marian de Kort at 30 September 2019
Verified

Map All restaurant deals in Tilburg

Bredaseweg 204-08 5038 NK Tilburg

About Monarh*

Restaurant Monarh is located in the 125 year old monastery of the missionaries of "The Sacred Heart", popularly known in Tilburg; "Rooi Hearts".

Restaurant Monarh has been awarded one Michelin star by the Michelin Guide in the Michelin Guide of 2019. Restaurant Monarh is the first restaurant ever in Tilburg with a Michelin star.

Be surprised by the culinary arts of chef Paul Kappé and his kitchen brigade in French cuisine with global influences. Delicious matching European wines are presented by our sommelier Ralph Kappé.

A household name in Tilburg on a gastronomic level, at a top location with free private parking in the heart of Tilburg.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Tilburg

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities