Knife fork icon red

Doyy

9,1 (25 reviews)
100%

What 25 people say about Doyy

9.1
(25 reviews)
Food
9.7
Service
9.2
Atmosphere
8.5
100%
Write a review

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Top zaak waar het alleen nog de vraag is of ze dit jaar al een ster gaan krijgen. Wat mij betreft beter dan alle sterren zaken van Eindhoven en omstreken.

stef mengde at 03 December 2019
Verified

"Super beleving!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastische avond gehad alles tot in de details perfect. Zeker een aanrader! Een chique maar toch huiselijke sfeer

Stef Meegdes at 03 December 2019
Verified

"Doyy-6 gangen"
9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

Fantastisch gegeten bij Doyy. Richting sterren niveau. Goede mix vegetarische, vis en vlees gerechten. Flexibel mbt wensen en voorkeuren. Voor herhaling vatbaar!

Jeroen at 28 November 2019
Verified

"heerlijk gegeten"
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

heerlijk gegeten aanrader

arina tijms at 28 November 2019
Verified

9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

We hadden dit restaurant al gezien maar nog geen gelegenheid gehad om hier te gaan eten... tot gisteren. De ontvangst was warm en we werden naar ons tafeltje gebracht. We hadden een 5 gangen diner tijdens ‘dining with the stars’. Het was druk op woensdagavond, het vrij ruime restaurant was goed bezet. Er was voldoen...

Read full review

We hadden dit restaurant al gezien maar nog geen gelegenheid gehad om hier te gaan eten... tot gisteren. De ontvangst was warm en we werden naar ons tafeltje gebracht. We hadden een 5 gangen diner tijdens ‘dining with the stars’. Het was druk op woensdagavond, het vrij ruime restaurant was goed bezet. Er was voldoende personeel om iedereen voldoende aandacht te geven, ook het tempo van uitserveren was goed. Voorafgaand aan het menu kregen we een aantal amuses, allen origineel in smaak. Ik had aangegeven dat een van ons geen vlees eet en bovendien een intolerantie voor rauwe steenvruchten en noten heeft. Alle gerechten werden perfect aangepast zonder afbreuk te doen aan het smaakpallet. Ik at vis en vegetarisch, Ronald had een ‘normaal’ menu en daar was ook vlees in verwerkt, zoals ganzenlever en runderbavette. Als toetje kreeg ik de keus uit zoet of minder zoet (met groente) en koos Ronald voor kaas (met supplement). De wijnkeuze was goed, wij kozen een prosecco bij de amuses en Ronald had bob-glaasjes bij de gerechten. Stuk voor stuk goed passend bij de smaken van de gerechten. Als afsluiter een goede espresso met friandises. Doyy is een aanwinst voor culinair Eindhoven en we gaan er zeker vaker eten.

Ronald en Jeanette at 28 November 2019
Verified

Map All restaurant deals in Eindhoven

Hoogstraat 50 5615 PR Eindhoven

About Doyy

The restaurant DOYY is located on the edge of the centre of culinary Eindhoven. Satisfaction is a concise translation of Doyy. The meanings actually include everything that evokes fulfillment, enjoyment and satisfaction. Host Yavuz Yildrim's eyes shine at the word. The deep positive meaning is the motivation to gastronomically surprise you with heart and soul, together with Chef de cuisine Cas Pikaar.

The basis of the cuisine is classic French and what is exotic they get from the East, but they also involve their own region.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Eindhoven

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities