Knife fork icon red

Tokan Gastrobar

7,7 (24 reviews)

What 24 people say about Tokan Gastrobar

7.7
(24 reviews)
Food
8.1
Service
7.1
Atmosphere
8.0
Write a review

"Ik had er meer van verwacht"
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Het eten was heerlijk maar erg kleine hapjes wij hadden nog veel honger op het eind van onze 5 gangen diner!
Het duurde ook allemaal vreselijk lang! Voor dat we eindelijk wat te eten hadden waren we alweer 45 min verder en tussen de andere gerechten zat er ook extreem veel tijd tussen.
Ook het drinken liet erg la...

Read full review

Het eten was heerlijk maar erg kleine hapjes wij hadden nog veel honger op het eind van onze 5 gangen diner!
Het duurde ook allemaal vreselijk lang! Voor dat we eindelijk wat te eten hadden waren we alweer 45 min verder en tussen de andere gerechten zat er ook extreem veel tijd tussen.
Ook het drinken liet erg lang op zich wachten terwijl ze met genoeg personeel stonden.
Al met al prima eten maar niet voor herhaling vatbaar

Felicje at 25 August 2019
Verified
Team Tokan responded at 30 August 2019

Bedankt voor uw feedback, hier gaan wij zeker mee aan de slag.
Ik zou u graag telefonisch willen bereiken, ik heb u hierover een mail gestuurd.

Ik hoor graag van u,

Met gastvrije groet,

Tokan


"leuke avond"
7.3 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 8

goed eten, leuke sfeer, vriendelijk personeel wat een beetje vergeetachtig is

johan de boer at 07 July 2019
Verified
Team Tokan responded at 30 August 2019

bedankt voor uw reactie, fijn om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt!


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Lekker 5 gangen diner mix van kaart , jammer dat dit niet standaard op kaart staat met zijn 2en is dit nl heerlijk smullen en genoeg. Bediening was attent.
Tip om gesmoorde groenten toch wat klein aan te bieden anders moet je met stokjes moeilijk doen.

Marijke at 01 June 2019
Verified
Team Tokan responded at 30 August 2019

hartelijk dank voor de tip, deze gaan wij zeker meenemen voor de nieuwe kaart.


"Heerlijk eten maar 5,50 euro voor water is een domper"
6.7 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 6

Wij hebben er met 2 volwassenen 2 kinderen gegeten. Het eten is heerlijk, vooral de chicken Teriyaki. Helaas vonden wij 11 euro voor 2 liter WATER wel wat een domper op het geheel.

Pluspunten:
Smaak eten, vriendelijke bediening, goede service.

Punten voor verbetering:
Laat klanten geen 5,50 euro voor een fles water betalen, serieus. Dit kan beter !

Femk at 03 May 2019
Team Tokan responded at 30 August 2019

Harstikke bedankt voor uw reactie!
Wij zijn blij om te horen dat alles goed heeft gesmaakt.

Map All restaurant deals in Hoorn (Noord-Holland)

Westfriese Parkweg 1 1625 MA Hoorn (Noord-Holland)

About Tokan Gastrobar

Restaurant Tokan Gastrobar in Hoorn.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Hoorn (Noord-Holland)

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities