Knife fork icon red
Update - Consequences for your reservation.

Tokan Gastrobar

7,7 (24 reviews)

What 24 people say about Tokan Gastrobar

7.7
(24 reviews)
Food
8.1
Service
7.1
Atmosphere
8.0
Write a review

"Heerlijk gegeten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Mooi restaurant. Sfeervol. Heerlijk gegeten. Kleine porties maar meer dan genoeg met het toetje erbij.

Marjolein Lankhaar at 12 October 2019
Verified
Team Tokan responded at 12 October 2019

Beste Marjolein,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest!
We zien u graag nog eens terug.

Met gastvrije groet,

Team Tokan


4.7 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 6

totaal niet het geld waard

gerrit at 06 October 2019
Verified
Team Tokan responded at 09 October 2019

Wat jammer om te horen. Onze nieuwe menukaart gaat volgende week in, hierop hebben wij nieuwe gerechten maar ook andere prijzen.
Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen!


5.3 Cuisine 4 | Service 4 | Atmosphere 8

Weinig/geen groente... Sombere gerechten....

Piet at 06 October 2019
Verified
Team Tokan responded at 09 October 2019

Vanaf 16 oktober hebben wij een nieuwe menukaart, veel nieuwe gerechten en meer groentes! bedankt voor uw feedback.


8.0 Cuisine 10 | Service 6 | Atmosphere 8

Het eten was heerlijk, de bediening is van goede wil, zijn heel aardig, maar krijgen geen goede begeleiding, we hadden echt het idee dat er alleen maar stagiaires rond liepen zonder instructie/begeleiding.( commercieel gezien ook niet handig we hebben drie keer om een fles wijn gevraagd voor dat we hem kregen, in die tijd hadden we hem al op gehad)

Arjen at 05 October 2019
Verified
Team Tokan responded at 09 October 2019

Beste Arjen,

Ik vind het erg jammer om te horen, wij gaan een nieuw menu introduceren met de nodige trainingen voor het personeel. We hopen u in de toekomst nog eens terug te zien en de avond over te doen.
Bedankt dat u de tijd neemt om ons op de hoogte te brengen van uw ervaring.


6.0 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 10

Het is een prachtig restaurant en het eten is echt een plaatje. De bediening deed echt zijn best maar het liep aan alle kanten fout. Allereerst wisten ze niet dat we voor de restaurantweek kwamen. We vroegen om een fles kraanwater (dit hebben we héél duidelijk gezegd) en ze kwam toch met een (belachelijk dure) fles ...

Read full review

Het is een prachtig restaurant en het eten is echt een plaatje. De bediening deed echt zijn best maar het liep aan alle kanten fout. Allereerst wisten ze niet dat we voor de restaurantweek kwamen. We vroegen om een fles kraanwater (dit hebben we héél duidelijk gezegd) en ze kwam toch met een (belachelijk dure) fles chaufontaine aan zetten. Kraanwater was om welke reden dan ook niet mogelijk. Voor zover ik weet is een restaurant verplicht om kraanwater te serveren? Als kers op de taart kregen we het verkeerde dessert voor ons neus, en hier is geen compensatie voor gekomen.

Ik zou dit restaurant niet aanraden.

Leanne at 30 September 2019
Verified
Team Tokan responded at 09 October 2019

Beste Leanne,

Bedankt voor uw feedback, we gaan aan de slag met de tip betreft het kraanwater!

Met gastvrije groet,

Team Tokan

Map All restaurant deals in Hoorn (Noord-Holland)

Westfriese Parkweg 1 1625 MA Hoorn (Noord-Holland)

About Tokan Gastrobar

Restaurant Tokan Gastrobar in Hoorn.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Hoorn (Noord-Holland)

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities