Knife fork icon red

Rose Garden

8,8 (34 reviews)

What 34 people say about Rose Garden

8.8
(34 reviews)
Food
9.0
Service
8.9
Atmosphere
8.4
Write a review

"Rose Garden: best of both worlds"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Afgelopen weekend gingen wij naar Rose Garden, In Barneveld. Vroeger gingen wij daar ook wel heen, destijds was het voor ons een goede afhaalchinees. Ditmaal gingen wij na een tip van onze zoon naar het vernieuwde restaurant. Wij werden begroet door de nieuwe eigenaar, een keurig in pak gestoken jonge man die ons ze...

Read full review

Afgelopen weekend gingen wij naar Rose Garden, In Barneveld. Vroeger gingen wij daar ook wel heen, destijds was het voor ons een goede afhaalchinees. Ditmaal gingen wij na een tip van onze zoon naar het vernieuwde restaurant. Wij werden begroet door de nieuwe eigenaar, een keurig in pak gestoken jonge man die ons zeer hartelijk begroette. We kregen een mooie tafel, en al heel snel een glas met welkombubbels, we voelden ons direct op ons gemak. We keken onze ogen uit, de verbouwing was echt een metamorfose, het is nu een trendy restaurant, zou in Amsterdam-Zuid of Centrum niet misstaan. We begonnen met een enorme plank met overheerlijke en superverse sushi, en daarna voor mij het beste gerecht van het jaar: ik zou het willen omschrijven als supermalse vis met oriëntaalse saus. Allemaal met hele nette en vriendelijke bediening. Als hoofdgerecht smakelijk vlees (soort Babi Pangang) en kip, maar dat had ook nog wel in vorige versie van het restaurant gepast, en een lekker dessert met ook ijs.
Vandaar mijn opmerking: best of both worlds! Een aanrader dus, en mijn tip is reserveren, want het was gezellig en bomvol!

willem lems at 15 December 2019
Verified

8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Erg lekker gegeten. We hadden een 4 gangen verrassingsmenu. Aardige bediening. Menu opzich best prijzig maar het is wel exclusief en je hebt er ook echt genoeg aan! Gezellige sfeer!

GC at 11 December 2019
Verified

"Aziatisch verrassingsmenu"
7.7 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 6

Heerlijk gegeten.
Veel variatie
Prijs te hoog

Fen at 07 December 2019
Verified

9.3 Cuisine 10 | Service 9 | Atmosphere 9

Het eten was heerlijk. veel uitleg wat er op je bord is. Een menu gehad en mijn dochter is gek op sushi ook gezegd speciaal voor haar een gang extra sushi gekregen. Er heerst een gemoedelijke sfeer.

Sherida Möller at 06 December 2019
Verified

4.3 Cuisine 6 | Service 2 | Atmosphere 5

We moesten lang wachten voordat het eten gebracht werd

Dick Veldman at 02 December 2019
Verified

Map All restaurant deals in Barneveld

Schoutenstraat 26 3771 CJ Barneveld

About Rose Garden

Rose Garden restaurant in Barneveld has been known since 1987 as the atmospheric Asian restaurant in the center of Barneveld.

And for 2 years, Rose Garden has also been part of the "Fine Eastern". A select group that can be named among the best Sino-Eastern Restorers in the Netherlands.

Various culinary dishes with influences from Asian cuisine are prepared here with passion. From a well-cared-for Chinese-Indian-Cantonese buffet to Japanese Sushi.

Experience it for yourself and come and enjoy Asian cuisine at the Rose Garden restaurant!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Barneveld

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities