Knife fork icon red

Raen Lee

8,7 (48 reviews)

What 48 people say about Raen Lee

8.7
(48 reviews)
Food
9.1
Service
9.0
Atmosphere
8.1
Write a review

6.3 Cuisine 7 | Service 6 | Atmosphere 6

Was op zich redelijk eten goed service kon beter

Gerard Nederend at 22 February 2020
Verified

7.7 Cuisine 8 | Service 7 | Atmosphere 8

prima was de sfeer, en de variatie in gerechten en de smaak ervan. Minder vonden wij de zoutige korst om de vis heen, zonde, en het feit dat je de 2 grote gangen moest delen (shared dining, doe mij maar een bordje voor mezelf) en de ober raffelde echt af wat het was. Teveel vanzelfsprekendheid; als je de gerechten n...

Read full review

prima was de sfeer, en de variatie in gerechten en de smaak ervan. Minder vonden wij de zoutige korst om de vis heen, zonde, en het feit dat je de 2 grote gangen moest delen (shared dining, doe mij maar een bordje voor mezelf) en de ober raffelde echt af wat het was. Teveel vanzelfsprekendheid; als je de gerechten niet kent heb je even tijd nodig om goed tot je door te laten dringen wat ie zegt. Ook te krap zitten. Daarna gedoe over de rekening; de ober vertelde dat er slechts 18 euro korting moest zijn met een ingewikkeld verhaal. Het staat toch gewoon op de website van restaurant diner cheque wat de korting is? Gerechten en wijn aan de dure kant.

carola at 20 February 2020

9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

De menukaart is beperkt (gelukkig) en de gerechten waren goed en smakelijk. Uitstekende bediening. De prijs/kwaliteit verhouding was eerlijk gezegd net acceptabel.

Embe at 08 February 2020
Verified

5.3 Cuisine 5 | Service 8 | Atmosphere 3

Het eten 4 gangen diner was opzicht niet echt slecht, maar het nagerecht, ijs in karnemelk was echt prrrrrrrrrr, je moet er waarschijnlijk van houden.
De bediening was aardig, leuk en goed. Ze moeten echt iets doen aan de vieze lucht op de wc, was smerig die pis lucht. En het was echt koud in het restaurant.

Edwin Berendsen at 20 January 2020
Verified

"Vriendelijk"
8.7 Cuisine 8 | Service 10 | Atmosphere 8

Het eten was erg lekker en met bon van Blokker een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het 4 gangenmenu bevatte heilbot; hier was een soort kibbeling van gemaakt, waardoor je weinig van de vis en veel van de te zoute korst proefde. Bij de hartelijke ontvangst en goede bediening was wel bekend waar we voor hadden gerese...

Read full review

Het eten was erg lekker en met bon van Blokker een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het 4 gangenmenu bevatte heilbot; hier was een soort kibbeling van gemaakt, waardoor je weinig van de vis en veel van de te zoute korst proefde. Bij de hartelijke ontvangst en goede bediening was wel bekend waar we voor hadden gereserveerd; bij het afrekenen moest ik zeggen dat de korting er nog af moest, beetje jammer.

Simone at 20 January 2020
Verified

Map All restaurant deals in Arnhem

Ruiterstraat 6 6811 CP Arnhem

About Raen Lee

Restaurant Raen Lee is located in Arnhem. The dishes are based on contemporary Eastern cuisine, but with a fresh look. High-quality comfort food! The central bar offers the possibility to enjoy exotic cocktails and delicious snacks. Enjoy delicious Asian creations and the cozy ambiance.
Experience it for yourself and book a table at Restaurant Raen Lee.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Arnhem

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurants has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities