Gastrobar Maximaal

9,4 (103 reviews)
98%
Free cancellation

Book your table now with free cancellation.

Photos made by guests
Share your photos

What 103 people say about Gastrobar Maximaal

9.4 Based on 103 reviews. 98% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

9.0 Cuisine 9 | Service 9 | Atmosphere 9

Goed eten en bediening

Genieter at 24 September 2021
Verified
Gastrobar Maximaal responded at 25 September 2021

Dankuwel!


"Aangenaam verrast"
9.0 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 8

Bij binnenkomst voelt de sfeer meteen prettig aan, het maakt een gezellige indruk en ontvangst is goed. Mooie wijnkaart en daarvan ook een heerlijke wijn gedronken. Het eten was goed, niet altijd een wow factor bij de gerechten maar heel smakelijk. Genoeg tijd tussen de gerechten zodat je in alle rust kan genieten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ron at 22 September 2021
Verified
Irene, Gastrobar Maximaal responded at 25 September 2021

Fijn dat jullie hebben genoten, daar doen we ons best voor! Graag tot ziens!


"Prima restaurant in het mooie Buren"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. We hadden een 4 gangenmenu, met onze vooraf aangegeven (dieet) wensen werd perfect rekening gehouden. Complimenten voor de koks!
We begonnen met een lekkere amuse, daarna heerlijk brood dat steeds werd aangevuld. Elke gang was een aangename verrassing. Voldoende tijd tussen...

Read full review

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. We hadden een 4 gangenmenu, met onze vooraf aangegeven (dieet) wensen werd perfect rekening gehouden. Complimenten voor de koks!
We begonnen met een lekkere amuse, daarna heerlijk brood dat steeds werd aangevuld. Elke gang was een aangename verrassing. Voldoende tijd tussendoor, heerlijke wijn er bij! Kortom, we hebben een geweldige avond gehad en we komen hier graag weer eens terug.

Ernst en Marlies de Man at 20 September 2021
Verified
Irene, Gastrobar Maximaal responded at 25 September 2021

Bedankt voor jullie mooie recensie, graag tot ziens in Buren!


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Fantastisch eten, een super bediening en een mooie locatie.
Echt een aanrader.

Jacqueline Maas at 20 September 2021
Verified
Irene, Gastrobar Maximaal responded at 25 September 2021

Dankjewel Jacqueline, graag tot de volgende keer!


"Toprestaurant"
8.7 Cuisine 9 | Service 8 | Atmosphere 9

Heerlijk eten, mooi opgemaakt, prettige ambiance.

Jolanda at 20 September 2021
Verified
Irene, Gastrobar Maximaal responded at 25 September 2021

Dankuwel, graag tot ziens!

Map All restaurant deals in Buren (Gelderland)

Show phone number

About Gastrobar Maximaal

Restaurant Maximaal is located in the middle of the Oranjestadje Buren. The restaurant is located in a cozy building. The chef mixes modern dishes with the tastiest regional products. She prefers to serve recognizable dishes, but with her own touch. Burgundian, Asian or just delicious on its Burens, you can find it all on the delicious menu of restaurant Maximaal. Reserve a table quickly and experience it for yourself!

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Buren (Gelderland)

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities